ODLUČUJUĆI SUSRETI

Gdje gledati utakmice Dinama i Rijeke: Hrvatski klubovi bore se za europsku jesen

Susret Dinama i Sparte Prag u play-offu UEFA Europske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
31.08.2023.
u 09:38

Televizijski prijenos utakmice Dinama i Sparte možete pratiti na kanalu MAXSport 1. Utakmicu Rijeke i Lillea možete gledati na kanalu MAXSport 2

Večeras će se od 19 sati u Pragu igrati uzvratna utakmica play-offa Europa lige između Dinama i Sparte. Ukoliko Dinamo pobijedio imat će priliku nastupiti u grupnoj fazi europskog natjecanja. U istovjetnoj situaciji je i Rijeka koja se u uzvratu protive Lillea na Rujevici od 20:15 bori za nastup u Konferencijskoj ligi.

Dinamo u Prag s Maksimira donosi lijepu prednost od 3:1. S druge strane Lille je na Rujevici favorit i igra s minimalnom prednosti (2:1). Dinamo je oslabljen odlaskom Luke Ivanušeca koji je bio jedan od strijelaca u prošlome susretu. Rijeka pak ovaj susret igra s novim glavnim trenerom, Željkom Sopićem, na klupi.

GALERIJA Dinamo na Maksimiru slavio protiv Sparte i napravio korak prema skupini Europske lige

Susret Dinama i Sparte Prag u play-offu UEFA Europske lige
1/13

Dinamovih navijača na stadionu neće biti. UEFA je odlučila Dinamovim navijačima zabraniti dolazak na sve gostujuće europske utakmice hrvatskog prvaka u sezoni 2023/24. nakon sukoba koji su uoči prve utakmice trećega pretkola Lige prvaka izbili u Ateni, a u kojima je smrtno stradao 29-godišnji navijač AEK-a. Rujevica je se druge strane u potpunosti rasprodana.

Televizijski prijenos utakmice Dinama i Sparte možete pratiti na kanalu MAXSport 1. Utakmicu Rijeke i Lillea možete gledati na kanalu MAXSport 2. Susrete su najavili i treneri.

VEZANI ČLANCI:

- Znamo da imamo dva razlike iz prve utakmice, znamo da je Sparta dobar protivnik, znamo da će napraviti sve da sutra probaju što prije anulirati našu prednost. Želim da budemo hrabri, da igramo našu igru, da čekamo svoje šanse koje ćemo, vjerujem, napraviti te da budemo fokusirani na sve zahtjeve koje ćemo staviti pred momčad - rekao je Sergej Jakirović najavljujući utakmicu.

- Prije svega imamo aktivan rezultat, nažalost gol u gostima više ne vrijedi. Znamo što trebamo napraviti, moramo pobijediti s dva razlike za prolaz - rekao je Željko Sopić.

VIDEO Štimac dao žestok intervju: 'Nisam došao lizati stražnjice. Moram reći istinu. Suočite se s njom'

Komentara 8

DM
drazen.muhvic
10:02 31.08.2023.

Čist je normalno da se na državnoj televiziji prenose samo utakmice državnog kluba... Dinamo i Rijeka (kao i Osijek) to nisu.

DU
Deleted user
17:30 31.08.2023.

val iz kastela- hajduk split, prijateljska utakmica, direktan prijenos na HTV 1 i HTV 2, pocetak u 19 sati.

DU
Deleted user
16:35 31.08.2023.

ovako se to radi u Hajduku - to je gradski klub al se vodi kao privatni - grad nema ama bas nikakva prava osim da puni blagajnu hajduka novcem gradjana splita. ali kako su gradski klub a ne navodno privatni imaju sve kanale da se po politickim linijama (ovisi ko je na vlasti a oni su uz svakoga ko je na vlasti) umreze u sve vazne institucije pa tako i televizije, zalosno je sta narod to trpi, hajduk igra neku tamo konferencijsku ligu 4to pretkolo i bude na televiziji HRT a Dinamo igra ligu prvaka i nema ga na televiziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije