KUTAK ZA KLADIONIČARE

Germania daje najveće tečajeve: Danska 2.35, Engleska 1.60

FILE PHOTO: General view of Donbass Arena before the Group D Euro 2012 soccer match between Ukraine and England in Donetsk
Felix Ausin Ordonez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.07.2021.
u 11:39

Ako smatrate da bi drugi par trebali biti Danska i Engleska, Germania Sport vam donosi najveće tečajeve na pobjede ove dvije reprezentacije

Ovakvih tečajeva ima samo kod nas. Danas ćemo saznati preostale polufinaliste Eura, a s njima dolaze i novi pokloni Germania Sport kladionice u vidu najvećih tečajeva. Sinoć smo saznali prvi polufinalni par, Španjolska je nakon jedanaesteraca slavila protiv hrabrih Švicaraca dok su Talijani slavili protiv Belgije.

Ako smatrate da bi drugi par trebali biti Danska i Engleska, Germania Sport vam donosi najveće tečajeve na pobjede ove dvije reprezentacije. Pobjeda Danske protiv Čeha plaća se tečajem 2.35, a slavlje Engleza protiv Ukrajine 1.60.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište. Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla. ČEŠKA – DANSKA (18:00) DVOJKA 2.35

Oba tima vjeruju da su spremni otići dalje. Kako i ne bi kada obje reprezentacije pamte Euorpska prvenstva po dobrome. Danska je osvojila turnir 1992. Godine uz “wildcard” a Česi i dalje pamte Jana Kollera, Poborskog i Rosickija iz one nezaboravne 2004. godine. Danas su kvalitetnom negdje u egalu, no Danska je ipak pokazala više na ovom Euru pa vjerujemo da bi danas mogli proći dalje. UKRAJINA – ENGLESKA (21:00) DVOJKA 1.60

Pitanje za milijun kuna glasi: Vraća li se nogomet kući? Svaki pravi Englez će bez razmišljanja reći “da” i viknuti “konačan odgovor”. S druge strane Ševčenko mudro šuti i priprema svoju reprezentaciju na 90 ili 120 minuta rovovske borbe na stadionu Olimpico. Englezi su favoriti, a to bi danas trebali i opravdati.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE. Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije