Ispunjenje sna

Glamurozno vjenčanje godine: Messi oženio dugogodišnju ljubav

Lionel Messi oženio svoju dugogodišnju ljubav Antonellu Roccuzzo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/45
01.07.2017.
u 09:28

Leo i Antonella upoznali su se kad je Messiju bilo pet godina, bili su najbolji prijatelji, a kasnije se to razvilo u romantičnu vezu.

Lionel Messi, jedan od najboljih nogometaša svijeta, oženio noćas u svojoj Argentini Antonellu Roccuzzo, curu koju poznaje još od djetinjstva, a s kojom već ima dvoje djece.

Svadbeno veselje održalo se u njihovom rodnom gradu Rosariju, u kompleksu City Center casino, uz nazočnost 300-tinjak gostiju i stotinjak novinara. Vjenčanje je osiguravalo više od 400 zaštitara i bivših vojnih djelatnika. 

Messiju je na vjenčanje došla gotovo cijela momčad Barcelone, a svim gostima zabranjeno je korištenje mobitela kako informacije ne bi curile van. Isto tako, osoblje hotela zaklelo se na šutnju.

Leo i Antonella upoznali su se kad je Messiju bilo pet godina, bili su najbolji prijatelji, a kasnije se to razvilo u romantičnu vezu. Prijatelji tvrde da je njihov odnos skladan i idiličan, što je vjerojatno i jedan od razloga zbog čega ih nema toliko u medijima.

Noćas u Rosariju ispunio im se san, a u fotogaleriji pogledajte kako je izgledalo na vjenčanju...

Komentara 2

DU
Deleted user
10:19 01.07.2017.

super je to kad se ženi najbolji nogometaš svijeta, ženi curu koju poznaje iz djetinjstva, katolik, sve čisto ... ne možeš mu nać grešku a šta sad .. guraju nam istopolce kao " in " ?

DI
dinibi
12:03 01.07.2017.

Mogo se obrijat bar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije