Raskošno i lijepo

Nogometni glamur: Ovako su izgledale svadbe hrvatskih nogometaša

Vjenčanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igrača Real Madrida Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/74
20.06.2017.
u 13:44

U našoj galeriji možete pogledati fotografije s nekoliko svadbi te ući u svijet tih raskošnih vjenčanja...

I dok su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Nikola Kalinić, Ivan Perišić, Dejan Lovren i još poneki hrvatski nogometaši već dugo u braku, neki njihovi suigrači iz reprezentacije tek su nedavno uplovili u bračnu luku.

Tako se u zadnje vrijeme sve češće čuju svadbena zvonka, a u nešto više od pola godine bilo je nekoliko raskošnih vjenčanja. Sve je počelo u listopadu prošle godine. U crkvi svetog Ivana Krstitelja vjenčali su se nogometaš Ognjen Vukojević i bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor. Zanimljivo je bilo da su se na istom mjestu tada našli Eduardo da Silva, koji je Vukojeviću bio kum, i Zdravko Mamić, dvojac koji se prije toga često gledao na sudu.

U prosincu prošle godine Marcelo Brozović i njegova odabranica Silvija Lihtar vjenčali su se kod matičara u Velikoj Gorici, u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Najviše svadbi bilo je u lipnju ove godine, a prvi je pred oltar došao kapetan Dinama. Domagoj Antolić i ekonomistica Mateja Mitrović vjenčali su se u crkvi Uznesenja Djevice Marije u zagrebačkom Stenjevcu.

Nogometašu je kum bio najbolji prijatelj Matej Bagarić s kojim je išao u Dinamovu školu.

Nakon Antolića, održana su i vjenčanja Domagoja Vide te Matea Kovačića.

Domagoj Vida (28) vjenčao se u Umagu s Ivanom Gugić (23), nakon četiri godine veze. Vjenčanju u crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina nazočili su brojni prijatelji para, ali i Vidini kolege iz reprezentacije. Najsretniji uzvanik sigurno je bio njihov dvogodišnji sin David.

Mateo Kovačić ženio se protekle subote s dugogodišnjom djevojkom Izabel Andrijanić. Ceremonija vjenčanja održana je u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. 

Spomenimo i to da su se čak četvorica nogometaša hrvatskog prvaka Rijeke oženila odmah po završetku sezone. Marko Vešović i Mario Gavranović pred oltar su stali 3. lipnja, a Josip Mišić i Dario Čanađija sedam dana poslije.

U našoj galeriji možete pogledati fotografije sa spomenutih svadbi te ući u svijet tih raskošnih vjenčanja...

 

Komentara 8

Avatar davcro
davcro
14:00 20.06.2017.

ako je raskošno ne znači automatski da je i lijepo

UU
uhljeb u holdingu
15:44 20.06.2017.

Sve su to ustvari seljačine, jer novac te ne može spametiti, pitajte Zdravka.

DI
Diesel
14:50 20.06.2017.

Cajke su im u stcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije