Milan opet vodi u talijanskoj ligi

Golišavac na slavlju Redsa koje su pogurala čak tri autogola!

Streaker (1)
Foto: Pixsell
1/4
19.02.2012.
u 18:15

U Engleskoj se ovaj vikend igrao FA kup.

Liverpool je kod kuće pobijedio Brighton & Hove Albions (6:1) i osigurao prolazak dalje, a slavlje Redsa je "začinio" golišavac koji je protrčao travnjakom. Zanimljivost je da si je Brighton zabio čak tri (!) autogola, a za dva je zaslužan isti igrač - Bridcutt.

 Prolaz je osigurao i Stoke s igračem manje kod Crawleyja (2:0).

Spursi bez Modrića nisu imali rješenje protiv drugoligaša

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp na gostovanje u Stevenage nije vodio Luku Modrića, dok je Niko Kranjčar u igru ušao u 64, minuti, zamijenio je Walkera. No, ni Niko nije pomogao Spursima da pobijede drugoligaša, utakmica je završila 0:0. Stoke je u gostima svladao trećeligaša Crawley sa 2:0.

Naš Mario Mandžukić igrao je do 81. minute za Wolfsburg kada ga je zamijenio Salihamidžić. Vukovi su na gostovanju kod Schalkea, u 22. kolu njemačkog prvenstva, izgubili sa 0:4.

Granada je kod kuće pobijedila Real Sociedad sa 4:1 u 24. kolu španjolskog prvenstva. Obje su momčadi utakmicu završile s igračem manje. Jara je kod gostiju isključen početkom nastavka, a Siqueira u 87. minuti kod Granade.

Milan je ponovno vodeća momčad talijanskog prvenstva, na gostovanju kod Cesene slavili su sa 3:1.

Rezultati talijanskog prvenstva, 24. kolo: Lecce – Siena 4:1, Novara – Atalanta 0:0, Genoa – Chievo 0:1, Cesena – Milan 1:3, Roma – Parma 1:0; poredak: Milan 50 bodova, Juventus (-1) 49, Lazio (-1) 42, Udinese (-1) 41, Roma 38...

Komentara 1

Avatar poljicanin
poljicanin
19:39 19.02.2012.

Ne razumijem kako se neka ekipa iz trećeg engleskog razreda,tzv. \"Football League One\" ovdje naziva \"drugoligaš\".Po engleskom nazivu lige,autor teksta je mogao proglasiti Stevenage i prvoligašem,što bi još gluplje bilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije