Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TREBATE LJEPŠI STADION'

Golman Armenije: Ja sam iz Srbije pa sam navikao na Maksimir. Luka je najbolji igrač s ovih prostora

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/30
22.11.2023.
u 08:37

Prvo armensko ime u sinoćnjem susretu na Maksimiru pohvalno je govori o vatrenima i Luki Modriću

Armenski vratar rodom iz Srbije odnosno Užica, Ognjen Čančarević opet je spašavao svoju reprezentaciju od teškog poraza, skupio je broj obrana poput kakvog rukometnog vratara. Poslije utakmice čestitao je vatrenima za plasman na europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. 

GALERIJA Ante Budimir odveo Hrvatsku na Euro

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/7

- Čestitam Hrvatskoj na pobjedi i zasluženom plasmanu na Euru. Pokušali smo se nametnuti s mladom momčadi bez dva standardna igrača, čak smo uspjeli u tome u prvom dijelu, ali sve je presjekao Budimirov gol. Hrvatska je imala inicijativu tijekom cijelog susreta, čestitam im na plasmanu na Euru - rekao je za Novu TV. 

VEZANI ČLANCI:

- Luka Modrić? On je najbolji nogometaš u povijesti naših prostora, nemam riječi, čast je i privilegija igrati protiv njega. Imam dosta prijatelja u Hrvatskoj i Zagrebu, svi kažu da je isti problem, nadam se da će uskoro nešto promijeniti. Ja sam iz Srbije pa sam navikao na ovakve stadione, ali da, smatram da reprezentacija koja postiže ovakve rezultate zaslužuje lijep stadion - zaključio je golman koji je dobio pljesak maksimirskog stadiona zbog korektnih izjava. 

Komentara 5

DU
Deleted user
09:16 22.11.2023.

Svaka čast, s par lijepih riječi učinio je više nego cijela diplomacija. Korektan dečko i želim mu sve najbolje.

RA
rasinja
08:48 22.11.2023.

korektna i normalna izjava,.... osim za one koji "broje krvna zrnca" ljudima (nacionalnost, vjera, ...) ....

KU
Kujttim
09:30 22.11.2023.

Prvo, vrhunski je branio i spasio Armeniju od osjetnijeg poraza. Drugo, on se nema kome dokazivati i ulizivati jer kao normalan čovjek iz Srbije ima prijatelje u Hrvatskoj, a izjavama smiruje tenzije. Hrvatskoj je najbitnije da opet idemo na EP u nogometu. Treba nam brzih igrača koji će moći osvajati prostor i prolaziti 1 na 1, pa centrirati, kao što je to radio Perišić. I treba nam igrač koji će biti u golgeterskoj formi. Najjači smo u držanju posjeda i jalovim kombinacijama, u kontinuiranom napadu gdje lopta ide okolo u beskonačnost. Tu nam nedostaje Modrić iz mlađih dana koji je mogao u prednjoj trećini našeg napada napraviti višak ili pogoditi gol s 20 metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije