iskreni trener

Goran Sablić: Bod je za nas poput pobjede!

Goran Sablić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
08.03.2016.
u 09:00

'Ovo je bila jedna od najboljih utakmica Istre ove sezone. Bilo je lijepo za gledati kako su moji momci odradili posao.'

Već se Andrej Panadić, trener Istre, hvatao za glavu, vrijeme je neumitno curilo, a njegova momčad je protiv Splita nezasluženo gubila s 1:0. I onda se u drugoj minuti sudačke nadoknade Jurkić sjurio po lijevom krilu, ubacio za Šimu Gržana, koji je pogodio za konačnih 1:1 i veliko slavlje Istre.

- Ovo je bila jedna od najboljih utakmica Istre ove sezone. Bilo je lijepo za gledati kako su moji momci odradili posao. Nedostajala nam je završnica. Žalim za pobjedom, imali smo je - rekao je Panadić.

Split nije bio na svom nivou, poveo je iz jedanaesterca kojeg je Petar Mišić mirno realizirao u 4. minuti, a činjenica da je ponajbolji igrač momčadi Gorana Sablića bio vratar Zagorac dovoljno kazuje. Štrajk zbog neisplaćenih plaća očito je ostavio traga.

Dugo se trener Splita zadržao u svlačionici.

- Otvorili smo dobro, izgledali smo kako treba prvih desetak minuta. Istra je nakon toga bila bolja momčad. Izgledali smo bolji nakon isključenja Blagojevića... Istra je ukupno bila bolja. Ne smatram da je štrajk ostavio bilo kakvog traga, nisam na igračima osjetio bilo kakvo drugačije razmišljanje. To može biti samo alibi. Mi nismo bili dobri, i bod je za nas poput pobjede - kazao je Sablić.

>> Istra u posljednjim sekundama do boda protiv Splita na Parku mladeži

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije