PREDSTAVLJEN U DINAMU

Schildenfeld: Imamo sjajnu momčad, a Pjaca i Ćorić su impresivni

Barišić Schildenfeld
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/13
23.06.2015.
u 12:49

– Imam iskustva, danas sam potpuno drukčiji igrač nego kada sam bio ovdje prvi put i vjerujem da mogu pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Imamo mladu i fantastičnu ekipu s nekoliko starijih igrača te možemo puno toga napraviti – rekao je Schildenfeld

Dinamo je danas predstavio pojačanja za novu sezonu – Gordona Schildenfelda  (30) i Bornu Barišića (22).

– Ovih desetak dana koliko je Borna s nama pokazao je da se radi o izuzetno dobrom igraču, profesionalcu i pravom radniku te karakternom dečku. Šifo nam se priključio neki dan i prvi dojmovi su jako dobri. To nije iznenađenje jer smo itekako dobro znali o kakvom se igraču i dečku radi. Želim im puno sreće i zdravlja te da će svojim igrama pomoći kvalitetnim rezultatima kluba – rekao je trener Zoran Mamić, prenosi stranica Dinama.

Schildenfeld se vratio u Dinamo kamo je 2007. došao iz Šibenika.

– Hvala šefu na povjerenju i prilici da se vratim u Dinamo. Imam iskustva, danas sam potpuno drukčiji igrač nego kada sam bio ovdje prvi put i vjerujem da mogu pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Imamo mladu i fantastičnu ekipu s nekoliko starijih igrača te možemo puno toga napraviti – rekao je Schildenfeld.

Od hrvatskog se reprezentativca očekuje da preuzme lidersku ulogu u zadnjem redu.

– Naravno da sam spreman biti lider jer mi to nije ništa novo. Sjećam se da su meni, kad sam bio mlad igrač, trebali stariji i iskusniji koji su me vodili, a sada je na meni da preuzmem tu ulogu – rekao je Šifo pa pohvalio nove suigrače:

– U nekoliko treninga ovdje vidio sam takvih mladih igrača da sam siguran da će ovdje biti još puno Modrića, Mandžukića i ostalih... Pjaca, Ćorić i ostali mladići su stvarno impresivni i vjerujem da ih čekaju velike karijere.

Borna Barišić je dodao:

– Znam kolika je čast i odgovornost igrati za naš najbolji klub, odradit ću sve profesionalno i dati sve od sebe. Uvjeti su fenomenalni, osjećam napredak iz treninga u trening i vjerujem da ću ovdje puno napredovati te sam jako sretan što sam dio ovakve lijepe priče.

>> Dinamo se vraća u Luksemburg: 300 huligana pokušalo prekinuti utakmicu, Zdravko Mamić zavapio da je to kraj...

>> Zdravko Mamić: Fola je idealan ždrijeb, bolje nije moglo...

Komentara 9

HO
Hotspot
15:03 23.06.2015.

ovo je napokon pametna stvar da se pojačava obrana jer već 5 godina dinamo s time ima grozne probleme

VE
Velikogoričan56
14:44 23.06.2015.

Nadajmo se da će ove godine biti bar korak dalje, da se uđe u grupu LP i osvoji treće mjesto koje garantira nastavak u proljeće u Evropskoj lizi, gdje ima više šanse za još koje kolo, a ne da bude Dinamo kanta za napucavanje.

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
15:43 23.06.2015.

Schifo majstore, dobrodošao. Sretno u obrani i želimo europsko proljeće! Nemoj javno govoriti da su Pjaca i Ćorić impresivni jer na taj način neće ostati u Dinamu niti do 1.9. poslat će ih maksimirski kralj Mida na transfermarkt i onda opet Dinamo će kmečat.. Naravno da su impresivni, ali impresivni su bili i Halilović, Kovačić, Kramarić, Jedvaj, pa šta mi imamo od toga da su impresivni??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije