Zainteresirani Turci

Gorica za Farouka Miyu traži tri milijuna eura

14.08.2019.
u 00:23

Proda li se Miya za tri milijuna eura bio bi to rekordni izlazni transfer kluba nakon Atiemwena u Dinamo za 2,65 milijuna eura

Dobri nastupi Gorice u HNL-u daleko su odjeknuli pa su njihovi igrači tražena roba. Jedan od glavnih je Farouk Miya (21) za kojeg dolaze brojne ponude. No, Gorica ima uvjete za prodaju.


– Za Miyu pitaju mnogi i šalju ponude. No Gorici nije potrebno da prodaje igrače, važniji nam je rezultat. Ako dobijemo baš pravu ponudu, a to je tri milijuna eura, onda bismo ga pustili. Istina, Miya vrijedi malo manje, ali ta ponuda bi nas zadovoljila. No, ako nitko ne ponudi toliko, Miya će ostati sigurno do zime u Gorici. Neću govoriti o kojem se klubu radi jer su zainteresirana dva turska prvoligaša – kaže Nenad Črnko.


Proda li se Miya za tri milijuna eura bio bi to rekordni izlazni transfer kluba nakon Atiemwena u Dinamo za 2,65 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar __MAX__
__MAX__
04:33 14.08.2019.

Dobar poslovni potez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije