Pauzira tri tjedna

Götze zbog ozljede propušta finale Lige prvaka

mario gotze
NPH/Pixsell
01.05.2013.
u 17:13

Inače, Götze je nedavno potpisao ugovor s Bayernom te će na ljeto preseliti u München

Mario Götze ozlijedio se tijekom jučerašnje utakmice Reala i Borussije, zbog čega je u 13. minuti morao napustiti igru. Srećom po navijače njemačkog kluba, to se nije previše osjetilo u igri dortmundske Borussije koja je unatoč porazu ušla u finale Lige prvaka.

- Ne znamo koliko će pauzirati, ali baš mi ga je žao - govorio je nakon utakmice trener Borussije Jürgen Klopp.

A liječnička služba njemačkog kluba potvrdila je da se radi o ozljedi zadnje lože te da će Götze pauzirati minimalno tri tjedna. To bi značilo da će gotovo sigurno propustiti finale Lige prvaka koje se 25. svibnja igra na Wembleyju.

Inače, Götze je nedavno potpisao ugovor s Bayernom te će na ljeto preseliti u München.

>>Borussia ipak u finalu LP nakon drame na Santiago Bernabeuu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije