Uoči Hrvatske

Gudjohnsen: Nacija je u transu, Reykjavik će se tresti!

Eidur Gudjohnsen
Foto: Reuters
11.11.2013.
u 19:14

- U prošlosti smo se plašili reprezentacija poput Hrvatske, nismo se mogli nositi s njima, ali to više nije slučaj

Eidur Gudjohnsen jedan je od najpoznatijih islandskih nogometaša svih vremena. Iako ima 35 godina, bivši igrač Chelseaja i Barcelone u petak će biti na raspolaganju izborniku za utakmicu dokvalifikacija za SP protiv Hrvatske.

– Znam da je Hrvatska favorit, ali u dvije utakmice sve je moguće. Bit će napeto do samog kraja – rekao je Gudjohnsen te dodao:

– U prošlosti smo se plašili reprezentacija poput Hrvatske, nismo se mogli nositi s njima, ali to više nije slučaj. Naš nogomet se razvio, a igrači igraju po najjačim europskim ligama. Imamo igrače u Ligi prvaka, Europskoj ligi...

Atmosfera koja će dočekati Hrvatsku na Islandu bit će užarena. Islanđanima bi to trebala biti prednost u prvoj utakmici.

– Ja sam odigrao puno utakmica za Island, i moj otac prije mene, tako da znam što ove dodatne kvalifikacije znače za nas. Svi jedva čekaju utakmicu, nacija je u transu, a Reykjavik će se tresti – poručio je Gudjohnsen.

>>Modrić: Moramo biti Hrvatska na koju su ljudi naviknuli

Komentara 3

CA
canajisraM
20:43 11.11.2013.

nacija je u transu, a Reykjavik će se tresti - poručio je Gudjohnsen. >>>> A kad se probudite vidjet cete da se ustvari tresla vasa mreza. Naprijed kockasti !!!

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
07:31 12.11.2013.

"Nacija u transu, Reykjavik će se tresti." Da nas nisu među prvima priznali sad bi napisal "Pingvini u transu, mreža će se tresti i zgutali bute 3 komada u 20 minuta". Ali, nek vam bude. Živi bili pa videli. I ćorava kokoš zrno najde. Mas pater, pa do kam je to došlo da se 2 i pol pijana vikinga ovak pjene znajući kaj ih čeka?

CR
Crush83
11:11 12.11.2013.

Ja ne razumijem ove izjave tipa "igraju se dvije utakmice". Pa upravo zbog toga su šanse slabijim momčadima JOŠ manje. U jednoj se može dogodit iznenađenje, a u dvije moraš biti objektivno bolji. Ja ne kažem da ćemo ih razvalit, ali ako naši budu igrali kako znaju onda nema šanse da ne odemo u Brazil...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije