NE IDE MU

Guus Hiddink uskoro bi mogao odstupiti, a dolazi Danny Blind

'Turkey\'s head coach Guus Hiddink looks on before the start of his team\'s Euro 2012 qualifying Group A soccer match against Azerbaijan at Turk Telekom Arena in Istanbul October 11, 2011. REUTERS/Osm
'OSMAN ORSAL'
15.06.2015.
u 08:47

Nizozemski nogometni savez (KNVB) u praksi uvijek unaprijed određuje izbornika, pa se već zna da će Hiddinka naslijediti Danny Blind.

Čak ni pobjeda protiv Latvije u gostima (2:0) nije oraspoložila nizozemskog izbornika Guusa Hiddinka koji je u svom drugom mandatu u reprezentaciji velikim kritikama. Nizozemska je prošlog tjedna poražena u prijateljskoj utakmici u Amsterdamu protiv SAD-a, da bi potom ostvarila važnu pobjedu u Rigi u kvalifikacijama za Euro 2016. i zadržala treće mjesto u skupini A, iza Islanda i Češke.

"Imam svoje ideje kako treba voditi reprezentaciju. Prije nego što ću donijeti odluku o nastavku ovog postla, želim razogvarati s bliskim ljudima o svojoj ulozi. Možda će mi za sat vremena sve biti jasnije", kazao je za De Telegraaf Hiddink koji je nakon utakmice s Latvijom otputovao u Francusku "sabrati misli".

Nizozemski nogometni savez (KNVB) u praksi uvijek unaprijed određuje izbornika, pa se već zna da će Hiddinka naslijediti Danny Blind. Prema sadašnjem dogovoru, on bi trebao preuzeti oranje tek nakon Eura 2016., ali moguće je da to učini i ranije, ukoliko Hiddink odstupi.

Na prošlom Svjetskom prvenstvu, Nizozemska je osvojila broncu, a vodio ju je Louis van Gaal, sadašnji trener Manchester Uniteda.

>> Nizozemska se osramotila, izgubili su na nevjerojatan način od Amerikanaca

Komentara 1

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
10:50 15.06.2015.

Zadnjoj rečenici članka fali dodatak: "...a Danny Blind mu je bio pomoćnik"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije