Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDA I LIVAKOVIĆ

'Gvardiol je već sada najbolji obrambeni igrač na svijetu. Nadam se da će prestići Modrića'

Neuruppin: Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije
Marko Lukunic/PIXSELL
11.06.2024.
u 17:35

Dominik Livaković će zasigurno biti na vratima Hrvatske, dok Vidi predstoji borba sa Šutalom, Erlićem i Pongračićem za jednu od dvije stoperske pozicije.

Pouzdani hrvatski reprezentativci Domagoj Vida i Dominik Livaković od 17:15 sudjelovali su na press konferenciju uoči otvaranja Eura 2024. protiv Španjolske u Berlinu. Nakon prijateljskih utakmica koje su završile pobjedama nad Sjevernom Makedonijom i Portugalom, vatreni će svoju prvu utakmicu na Euru igrati u subotu 15. lipnja protiv Španjolske.

Dominik Livaković će zasigurno biti na vratima Hrvatske, dok Vidi predstoji borba sa Šutalom, Erlićem i Pongračićem za jednu od dvije stoperske pozicije. 

- Još prošle godine na Ligi nacija se moglo naslutiti što nas ovdje čeka. Mogu se samo još jednom zahvaliti svima na podršci. Pokušat ćemo svaku utakmicu dati sve od sebe i odužiti se tim navijačima - poručio je Vida.

- Stvarno smo počašćeni i dat ćemo sve od sebe da se odužimo. Vidjeli smo prošle godine u Beču protiv Austrije kako to može izgledati, protiv Španjolske će to biti još luđe - rekao je Livaković.

- Oproštaj Luke Modrića? Ne mogu odgovoriti u njegovo ime, to je jako teško pitanje. Osobno, nadam se da će Luka igrati još 100 godina - rekao je Vida. 

VEZANI ČLANCI:

- Dani Olmo? Sjajan igrač i još bolja osoba. Veselim se što ćemo ponovno dijeliti teren pa makar i na suprotnim stranama, rekao je Livaković.

- Po meni su tada bili puno bolji, ali i sada su odlična ekipa. Čak i tada 2012. smo imali svoje prilike i dobrano smo ih namučili, ali nije bilo sreće. Mi smo prije uvijek bili autsajderi, a sada nas svi shvaćaju ozbiljno te smo po tome napravili veliki iskorak - rekao je Vida o današnjoj Španjolskoj i onoj protiv koje je debitirao na Euru 2012. 

- Prije svega hvala Mourinhu što nas je dočekao. Sigurno je velika čast što će takav jedan trener biti u svlačionici i nadam se da ćemo imati dobru suradnju - rekao je Livaković.

- Najbolji obrambeni igrač na svijetu. Nadamo se da će ga zaobići ozljede i da će jednog dana prestići i Luku - mišljenje je Vide o Jošku Gvardiolu, a potom se nadovezao Livaković.

- Ja sam ga vidio na njegovim početcima i sigurno se radi o sjajnom igraču. Može pokriti više pozicija što se cijeni u modernom nogometu. Drago mi je što sam vidio njegove prve dane u seniorskom nogometu i što sam mogao pratiti njegov razvoj - izjavio je Livi.

Komentara 1

SA
sani1
19:07 11.06.2024.

Ajmo malo stati na loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije