OGLASIO SE ROSE

Gvardiol poručio Leipzigu kako želi u Premiership. Trener otkrio gdje će igrati iduće sezone

Annegret Hilse/REUTERS/PIXSELL
23.02.2023.
u 09:43

Joško je jednom od najuglednijih svjetskih medija rekao kako žarko želi u Englesku, nema dvojbe kako će postati prvi branič vrijedan 100 milijuna eura

Vrlo je izvjesno kako će Joško Gvardiol od ljeta dobivati brojne ponude europskih velikana, pogotovo nakon izvrsne partije protiv Manchester Citya. Vatreni je za The Times izjavio kako svakako planira napustiti Bundesligu i preseliti u Premier ligu, što jako priželjkuje. Jednom mu je propao transfer u Leeds, a drugi puta u Chelsea, ali uvjeren je kako će treći put biti sretne ruke i potpisati za neki otočki klub. 

- Bio sam jako zbunjen. Mjesec dana prije početka prijelaznog roka bio sam na razgovoru kod sportskog direktora. Rekao mi je: 'Joško, nećemo te prodati, trebamo te.' To mi je bilo u redu, nisam imao ništa protiv ostanka u Leipzigu. Međutim, dva dana prije kraja prijelaznog roka nazvao me agent i rekao da je Chelsea poslao ponudu za mene. Naravno da me to jako obradovalo, ali Leipzig je odgovorio da me neće prodati. Nije mi to bilo drago jer sam želio otići u jedan od najvećih klubova i bio sam nesretan takvom odlukom Leipziga, ali morao sam ostati - rekao je za Times naš reprezentativac. 

Poslije utakmice oglasio se i njego trener Marco Rose koji je jasno poručio kako će Joško od iduće sezone opet igrati za bundesligaša iz Leipziga. 

- Gvardiol ostaje i iduće sezone. Joško mi je rekao da je ovdje sretan. Da, rekao je da želi igrati u Engleskoj, ali ne kada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije