ŠOK ZA NORVEŽANINA

Haalanda pogodila tužna vijest. Preminuo čovjek koji mu je pomogao na putu do vrha

Nations League - League B - Group 3 - Kazakhstan v Norway
Foto: PAVEL MIKHEYEV/REUTERS
1/3
13.09.2024.
u 15:05

"Da sam morao sam birati stan i ići u kupovinu namještaja i opremanje, ne bih zabio tri gola u svom debiju za Borussiju Dortmund protiv Augsburga", rekao je Haaland u periodu igranja za njemačkog velikana

Norveški napadač Erling Haaland ovih je dana doznao vijest koja ga je poprilično pogodila. Naime, preminuo je Ivar Eggja, kum njegovog oca koji mu je jako puno pomogao oko razvoja karijere.

"Legenda si Ivare. Riječima ne mogu opisati koliko si mi značio, riječi ne mogu opisati koliko ćete nedostajati. Hvala ti na svemu luđače, vidjet ćemo se opet", oprostio se od Eggje. Uzrok smrti nije još poznat.

GALERIJA Brojna slavna lica na pogrebu legendarnog trenera. Pogledajte tko je sve ispratio Erikssona

Nations League - League B - Group 3 - Kazakhstan v Norway
1/20

"Stric", kako ga je od milja zvao, potrudio se oko stana u Manchesteru, a Haalandu prepustio potpuni fokus na nogomet. Haaland je tijekom boravka u Borussiji Dortumund rekao: "Da sam morao sam birati stan i ići u kupovinu namještaja i opremanje, ne bih zabio tri gola u svom debiju za Borussiju Dortmund protiv Augsburga."

Manchester City će u subotu dočekati Brentford, a Haaland zbog cijele situacije ima pravo preskočiti tu utakmicu. Trener Pep Guardiola je na konferenciji za medije rekao da je izbor isključivo na Norvežaninu.

VIDEO Bivši igrač Dinama i Hajduka: 'Livaja je opasan, ali Hajduk je puno slabiji od Dinama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije