MARKETINŠKA KAMPANJA

Navijač ste Hajduka? Onda će vam se nova boja Samoborke jako svidjeti

Hajduk
hajduk
10.03.2015.
u 16:10

- Na tržištu egzistira preko 500 proizvoda s Hajdukovim brandom. A što se tiče boje očkekujemo da će se u prvoj godini prodati oko milijun litara boje - rekao je šef Hajdukovog marketinga Aljoša Bašić

Nije ih bilo posljednjih mjeseci na sceni, ali Hajdukov marketing je opet tu. Japanke, mlijeko, jogurti, keramičke pločice, vino, donje rublje... Svega ima u ponudi društva koje u godišnji proračun kluba donosi oko 15 milijuna kuna.

Ovaj put predstavljena je "Hajdučka bila", boja tvrtke Samoborka, koja će prodavati unutarnju i fasadnu bijelu, crvenu i bijelu boju s logom Hajduka. Veliko pakiranje od 15 litara i malo od 2 litre, još malo pa bi se u Poljudu mogla osnovati i građevinska tvrtka. Znate onu "ključ u ruke", sve u bijelom... Još te i odjenu usput.

- Na tržištu egzistira preko 500 proizvoda s Hajdukovim brandom. A što se tiče boje očkekujemo da će se u prvoj godini prodati oko milijun litara boje. Kalkulacija je jasna, od litre boje ide kuna Hajduku - rekao je šef Hajdukovog marketinga Aljoša Bašić.

Na njegove riječi nadovezao se Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

- Od ovog ugovora koji se sklapa na dvije godine očekujemo dobre rezultate. Nadam se da će suradnja sa Samoborkom trajati i duže - kazao je Brbić.

>> Hajduk dobio svoje pivo – Hajdučko!

Komentara 9

DU
Deleted user
17:30 10.03.2015.

Pa ta Samoborka je pred raspadom.

Avatar pesimist
pesimist
16:43 10.03.2015.

Naši državnici kažu da smo svi "hajdučija",jbg ...

DU
Deleted user
16:46 10.03.2015.

A sto se svega nece sjetiti blitvari da bi se domogli para...a tamo gdje se najbolje moze zaraditi.....nista. Kad je vrijeme da prodaju svoje talentirane klince onda ih daju za kikiriki....!!! Ugledajte se na Maminja..on mlati pare na prodaji igraca !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije