Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU POLJUDA

Hajduk na pragu dovođenja prvog zimskog pojačanja. Sjajni reprezentativac vraća se u HNL

Dinamo izdominirao u drugom poluvremenu i odnio pobjedu protiv Osijeka s 5:2
Luka Stanzl/PIXSELL
27.12.2023.
u 15:18

Radi se o iskusnom 29-godišnjem igraču koji bi bio povratnik u HNL, s obzirom da je četiri godine nosio dres Osijeka, gdje je bio i najbolji igrač, a prodan je u siječnju ove godine u Panathinaikos za 500 tisuća eura.

Mađarski nogometaš Laszlo Kleinheisler je blizu prelaska u Hajduk, piše Dalmatinski portal.  Radi se o iskusnom 29-godišnjem igraču koji bi bio povratnik u HNL, s obzirom da je četiri godine nosio dres Osijeka, gdje je bio i najbolji igrač, a prodan je u siječnju ove godine u Panathinaikos za 500 tisuća eura.

GALERIJA Nikola Kalinić priključuje se prvoj momčadi Hajduka

Dinamo izdominirao u drugom poluvremenu i odnio pobjedu protiv Osijeka s 5:2
1/4

Tamo se nije naigrao, imao je želju za povratkom u Osijek, ali do toga nikada nije išlo iz raznoraznih razloga. Kleinheisler ima i 47 nastupa za reprezentaciju Mađarske, ali u posljednje vrijeme nije pozivan. Spomenuti izvor kaže da je načelno taj prelazak dogovoren, ali za detaljnije informacije pričekajmo ipak da vijest dobije i službenu notu.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Kleinheisleru je bio je podcrtan na Poljudu još u vrijeme dok je igrao za Osijek, a sada ga se očekuje kao iskusnog veznjaka koji bi trebao biti pojačanje u pohodu na titulu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije