NAPUŠTA FIRENZU

Corriere: Brekalo je otpisan u Fiorentini. Dinamo i Hajduk bore se za povremenog vatrenog

Serie A - Napoli v Fiorentina
CIRO DE LUCA/REUTERS
27.12.2023.
u 12:36

Brekalo ima 35 nastupa za vatrene, za 1.7 milijuna eura stigao je u Fiorentinu, ali tamo se nije iskazao

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo nije zadovoljio u Fiorentini te je prema pisanju talijanskih medija na izlaznim vratima. Tamošnji medij Corriere dello Sport piše da je Brekalo u kontaktu s Dinamom i Hajdukom koji su zainteresirani vratiti krilnog napadača u HNL. 

GALERIJA Talijani: Dinamo i Hajduk bore se za Brekala

Serie A - Napoli v Fiorentina
1/4

- Hrvatsko krilo može se vratiti u domovinu jer u Fiorentini ima malo prostora, a ono prilika što je dobio nije iskoristio zato što je igrao loše. Ove sezone je u 15 nastupa postigao jedan gol, ali je posljednji nastup kao prvotimac u Serie A imao prije više od dva mjeseca. Nakon toga je u osam utakmica dobio samo 17 minuta protiv Salernitane i sve to ga usmjerava da se nakon sedam godina u Njemačkoj i Italiji vrati doma. Na to ukazuje to što je već ostvaren kontakt s Dinamom i Hajdukom. Prvi dani nove godine mogli bi donijeti rasplet ove priče - piše Corriere. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Brekalo je 2016. godine iz Dinama otišao u Wolfsburg za 10 milijuna eura, a nakon toga je bio na posudbama u Stuttgartu i Torinu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije