RASTANAK S POLJUDOM

Perišić želi otići iz Hajduka, ali postoji 'kvaka'! Klub koji ga želi mora ispuniti jedan uvjet

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
28.08.2024.
u 15:18

Prvo je došao na polugodišnju posudbu, a u srpnju je potpisao jednogodišnji ugovor. Međutim, ubrzo je nakon svađe sa trenerom Gattusom rekao da želi otići

Splićani su pali u trans kad su na zimu saznali da Ivan Perišić dolazi u Hajduk, doduše ozlijeđen, ali ipak dolazi. Kad je prvi put ušao u igru kao zamjena, pali su u još veći trans, međutim...

12 nastupa, tri od prve minute, jedan gol, vidjelo se da to nije onaj stari Ivan Perišić. Mada pitanje je jel bi on uopće i otišao u Hajduk da u Tottenhamu nije doživio tešku ozljedu zbog koje ga mjesecima nije bilo na terenu. Prvo je došao na polugodišnju posudbu, a u srpnju je potpisao jednogodišnji ugovor. Međutim, ubrzo je nakon svađe sa trenerom Gattusom rekao da želi otići, a na njegovom Instagram profilu uslijedio je niz negativnih komentara kako obično biva u Splitu.

Kako je navedeno, zbog svađe s Gattusom želi otići iz Hajduka. Računao je na tako nešto, pogotovo s obzirom na Gattusov karakter i tretiranje svih igrača jednako, a i navijača čiji je mentalitet daleko od savršenog. Zato je odlučio u ugovoru aktivirati klauzulu koja kaže da u periodu od idućih tjedan dana (29. kolovoza - 5. rujna) klub koji ga želi, morat će Hajduku isplatiti 200 tisuća eura.

U Hajduku su kola potpuno krenula nizbrdo. Splićani su već četiri boda iza prvoplasiranog Dinama, a iz Konferencijske lige su ispali od Ružomberoka direktno na tu, za Hajduk ukletu Veliku Gospu. Ako se ovako nastavi, u Splitu bi se vrlo brzo mogli pozdraviti s ovosezonskim trofejima, a i Gattusu se stolica odavno trese.

 
Ključne riječi

Komentara 17

XY
XYZ52
16:58 28.08.2024.

Prema Gattusu, Perisic je dva puta rekao da zeli otici iz Hajduka. Prvi put, samo dva dana nakon sto je Gattuso dosao, tako da Perisic nije imao priliku da se vec tada posvadja s njime. Gattuso mu je tada rekaoo da se strpi i poceka. Cinjenica jest da Perisic nikada uistinu nije imao zelju da igra za Hajduk. Dok god su postojale druge mogucnosti/vise love, Hajduk nije bio izbor. To je njegovo pravo ali onda dogadjaje nazovimo pravim imenom. On najprije mora fizicki i mentalno sanirati svoju ozljedu da bi itko bio zainteresiran za njega. Ako nitko nece da plati tih 200 tisuca, Perisic moze sam otkupiti svoj ugovor. Sigurno ima toliko novca a zacijelo i puno vise.

RO
Ronaldinho80
21:34 28.08.2024.

Ivan Perišić je jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena a to je nedvojbeno dokazao kroz bogatu karijeru, kako klupsku tako i reprezentativnu. Nakon upornog zazivanja od strane navijača "Ivane vrime je" Ivan se na radost hajdukovih navijača i pojavio. Došao je na posudbu besplatno i potpisao ugovor za 1 euro. Da nije zaigrao ni minute opet bi bio pojačanje za Hajduk ali i za HNL a tu vijest su prenijeli svi sportski listovi diljem svijeta. Potpisao je ugovor na još jednu godinu i po meni se klub trebao potruditi i sve napraviti da se Ivana zadrži. Ako bi dosegao razinu od 70% nekadašnje forme bio bi Superman za našu ligu. Žao mi je da veliki klub Hajduk to nije shvatio jer Perišić koji je pojam profesionalca a nema ni jednu mrlju u bogatoj karijeri želi biti poštovan i sudjelovati u sportskoj i ambicioznoj sredini a trenutno to Hajduk nije... Bez obzira na sve okolnosti nije zasluio niti jednu ružnu riječ!

MO
modovisisajteMaraschino
06:27 29.08.2024.

Čekaj malo, oni Perišiću moraju isplatiti 400000 € a klub koji ga želi 200000 i kažu da su dobro prošli? Ma i jesu, inače milijunske cifre plaćaju ovima koji odlaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije