Prijateljska utakmica

Hajduk nemoćan, Koper pobijedio Splićane sa 2:0

Hajduk - Zagreb
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
31.01.2015.
u 17:09

Za Hajduk su igrali Kalinić - Milović, Maloča, Nižić - J. Bašić (od 46. Mikanović), Sušić, Vuković, Caktaš, Kouassi (od 39. Maloku) - Vlašić (od 46. Balić), Maglica.

Koper je na svom travnjaku sa 2:0 (1:0) svladao Hajduk u posljednjoj prijateljskoj utakmici Splićana uoči nastavka sezone. Prvi gol bijeli su primili u 21. minuti, bila je to pogreška vratara Lovre Kalinić, jedna povratna lopta Maloče preskočila mu je preko noge, ali ju je dotaknuo pa mu je pripisan autogol. 

Potvrdu pobjede Slovenaca donio je Peševski u 81. minuti. Igor Tudor nije mogao računati na ozlijeđene Milevskog, Mezgu, Vršajevića, Gotala i Vasilja, a na klupi je ostao Filip Bradarić. 

Nešto se kuha oko njegovog transfera, Rijeka nije odustala od njega, a ima i nekoliko inozemnih varijanti, pa se nije htjeli riskirati s njegovim postavljanjem u igru. 

Za Hajduk su igrali Kalinić - Milović, Maloča, Nižić - J. Bašić (od 46. Mikanović), Sušić, Vuković, Caktaš, Kouassi (od 39. Maloku) - Vlašić (od 46. Balić), Maglica.

Komentara 5

Avatar feudalac
feudalac
17:18 31.01.2015.

...pa dajte nas prestanite sramotiti, postali ste kanta za napucavanje seoskim ekipama... ________________A kakva je situacija sa Sušićem rekao nam je novi član Uprave Vučević:"- Čekamo da nam se Miki Rapaić javi, on je u Milanu kao Sušićev zastupnik, kao prethodnica, mi čekamo... Znate, čudna je to pozicija, otkad smo zadnji put razgovarali u Milanu s predstavnicima Intera pred Novu godinu obećali su nam se javiti, od tada se još ništa nije dogodilo. Mi smo se usmeno dogovorili, rekli su nam da čekamo i šutimo..... nažalost mi nismo šutjeli pa su nas odyebali"

DU
Deleted user
18:00 31.01.2015.

Čekaj , nije mi jasno kako tog "dragulja" Sušića nisu uspjeli prodati !? Koliko je ono love bilo da će za njega dobiti ... 5 , 6 ili više milja ? Bilo je ono ..."evo ga samo što nije"....

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
20:09 31.01.2015.

Hajduk je prava hrvatska odlična ekipa i izgubiti samo 2:0 protiv treče ili četvrte ekipe iz Slovenije zemlje koja je imala Ligu Prvaka je veliki uspijeh za hrvatski i dalmatinski nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije