ZA POMOĆ DJECI

Hajduk u humanitarnoj utakmici sa Šahtarom prikupio više od 600 tisuća kuna

Split: Humanitarna utakmica između Hajduka i Sahtara iz Donecka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
02.05.2022.
u 12:18

Za utakmicu je prodano 6.550 ulaznica, a tijekom dana ostvareno je više od 30 tisuća poziva upućenih na donatorski broj 060 9006 koji će biti aktivan sve do 15. svibnja.

Iz Hajduka su objavili kako je tijekom humanitarne prijateljske utakmice koju je splitski sastav u nedjelju odigrao protiv Šahtara iz Donecka (3-3) prikupljeno više od 600.000 kuna za pomoć djeci koja su ostala bez roditelja zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Za utakmicu je prodano 6.550 ulaznica, a tijekom dana ostvareno je više od 30 tisuća poziva upućenih na donatorski broj 060 9006 koji će biti aktivan sve do 15. svibnja.

U Hajdukovom "Call centru" sudjelovali su brojni gosti, od poznatih sportaša, glumaca, pjevača, pa do aktualnih prvotimaca, veterana, članova Uprave Kluba i  predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina.

Iz Hajduka su objavili kako je pokrenuta i aukcija novih bijelih dresova, svaki dan prodat će se po dva dresa Hajdukovih prvotimaca, nevezano jesu li igrali utakmicu sa Šahtarom ili ne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije