Ofenziva Splićana

Hajduk vs HTV: Prekidali ste nas zbog Bolta, a Dinamo niste

Hajduk - Inter (1)
Tino Jurić
11.08.2012.
u 16:03

Borbu Lucije Zaninović za broncu gledali smo u snimci jer se nije prekidao susret Dinama i Sheriffa

Ponukani brojnim pozivima bijesnih navijača u Hajduku su od Hrvatske televizije zatražili objašnjenje prekida prijenosa utakmice s Interom, i to zbog finalne utrke na 200 metara u Londonu na Olimpijskim igrama.

 

Hajduk je tada vodio s 1:0, a gledatelji nisu vidjeli veliku prigodu Vukušića u 48. minuti. Najmanje zbog toga, no veći su problem, smatraju pristaše "bijelih", kriteriji državne televizije.

 

Naime, dan prije kada je Dinamo igrao protiv Sheriffa prijenos nije prekidan premda se za brončanu medalju borila Lucija Zaninović, pa smo njezino slavlje mogli vidjeti u snimci.

 

Utrka Usaina Bolta je velika, spektakl, ali na Olimpijskim igrama uvijek bi trebale biti najvažnije hrvatske medalje, ne može Jamajka biti važnija od Hrvatske. No, za HTV Dinamo je "sveta krava", važnije je bilo vidjeti završnicu maksimirske utakmice u kojoj su Zagrepčani davno osigurali prolaz dalje.

 

Prosvjedi Hajduka, a i gledatelja, u potpunosti su opravdani. Odgovorni na HTV-u trebali bi se posramiti zbog svojih poteza. Nije im prvi put. Mijenjaju se urednici, ali potezi uvijek ostaju isti.

Što vi kažete na ovaj slučaj, tko je u pravu HRT ili Hajduk? Javite nam se u komentarima ispod članka. 


>>'Ćosić i Dušanović svojim su komentarima samo smetali'

>>Krstičević: U Hrvatskoj nećemo imati korektno suđenje kao u Milanu

Komentara 111

Avatar Matija22
Matija22
16:22 11.08.2012.

šta se bunite pa Dinamo ide dalje vi nejdete pa niste bili zanimljivi

OB
-obrisani-
16:12 11.08.2012.

htv je porez na budale

SV
sven222
18:44 12.08.2012.

11.08.2012. u 22:34h mohito je napisao/la: ___________________________________________________________ dinamo je bio dužan Varaždinu a to što ti neznaš i što nitko nije iz Varaždina potraživao je druga stvar...trebali bi nadležne službe da preispitaju zašto nije??? ma jeli ono Mamić kupio nekakvog igrača od Varaždina i poslije ga pustio za bagatela a samo da KUPI glas u HNS-u..mučka đubrad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije