Pojačanja

Hajdukova europska prepreka Stoke City želi dovesti Croucha

'Tottenham Hotspur\'s Peter Crouch sits on the field during their Champions League Group A soccer match against Inter Milan at the San Siro stadium in Milan October 20, 2010. REUTERS/Max Rossi (ITALY
'MAX ROSSI'
20.07.2011.
u 11:06

Hajdukov protivnik u trećem pretkolu Europske lige, engleski Stoke City, užurbano radi na pojačavanju svoje napadačke linije

Nakon što su propali pokušaji dovođenja Carltona Colea iz West Hama, a pregovori o Cameronu Jeromeu upali u slijepu ulicu, menadžer Stokea Tony Pullis pokušava dovesti Tottenhamova napadača Petera Croucha (30).

Stoke će, prema Daily Mailu, ponuditi 10 milijuna funta za iskusnog napadača. Crouch, koji u Spursima ima oko 70.000 funta tjedne plaće, navodno ne želi otići iz Tottenhama, posebice ne u klub koji nije među prvih pet.

Hajdukov protivnik nije odustao ni od braniča Scotta Danna (24). Dogovorena je odšteta od 12 milijuna funta, no igrač i Stoke nisu se našli oko plaće.

Dođe li Crouch ipak u Stoke, neće moći nastupiti protiv Hajduka jer su momčadi za treće pretkolo već prijavljene. Pravo nastupa imat će tek u sljedećem kolu, prođe li Stoke dalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije