EUFORIJA U SPLITU

Hajdukovci sad zazivaju i Modrića: 'Još malo pa eto i njega! A sad nam dovedite još kralja napada...'

Roščino: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
21.07.2024.
u 10:13

Nema sumnje, sezona koja polako kuca na vrata bit će izuzetno zanimljiva, a Rakitić će HNL-u i Hajduku dati posebnu dimenziju više

Kad je nešto prije ponoći u javnost lansirana službena objava Hajduka o dolasku Ivana Rakitića, počeli su gorjeti i Split i Dalmacija, ali i društvene mreže. Nema tko se nije javljao u komentarima ispod raznih objava, kako kluba, tako i medija. Dok navijači Hajduka sada bivaju uvjereni da im je proslavljeni hrvatski nogometaš ono pojačanje koje im je trebalo za titulu prvaka, ima i onih koji misle da dolazak 36-godišnjeg veznog igrača nije dobra stvar. Nema sumnje, sezona koja polako kuca na vrata bit će izuzetno zanimljiva, a Rakitić će HNL-u i Hajduku dati posebnu dimenziju više.

Ivan u Split stiže u nedjelju te će biti svečano predstavljen na konferenciji za medije čiji je početak zakazan u 19.30 sati u Bijelom salonu. U karijeri je osvojio gotovo sve što se osvojiti može. Jedan od ključnih igrača u osvajanju srebra s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Osvajač Lige prvaka s Barcelonom, osvajač UEFA Superkupa, dvostruki osvajač Europske lige sa Sevillom, četiri osvojene La Lige, četiri Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo, Kup Švicarske, Kup Njemačke... 

U našoj anketi pitali smo vas - što mislite o dolasku Ivana Rakitića u Hajduk? Ispod objave na Facebook-stranici Večernjeg lista obasuli ste nas komentarima, a za vas smo izdvojili neke od najrelevantnijih:

- Ajmo mi dovesti kralja napada i dati mu dres sa brojem 9 Antu Rebića i eto titule. 

- Mislim da mu to nije trebalo... Tamo je pritisak ulice neizdrživ za sve igrače i klub, pa tako i za njega... Trebao je ovo još malo karijere završiti mirno i bez takvoga načina upravljanja klubom.. Ipak, sretno Raketa u novom klubu..

- Napokon jedno pravo pojačanje.

- Dinamovac sam, ali sretan sam što je napokon u Hrvatskoj. Sumnjam da će osvojiti naslov, ali prvenstvo će biti zanimljivo. Sretno Raketa! 

- A šta će, nitko ga neće pa je dobar i Hajduk.

- Kad će Luka? Zna li se šta? Bit će za dvije godine eto i njega. 

- Da će biti pojačanje to je sigurno. Ipak niti blizu toliko željenoj tituli....

- Nek je njemu, a i Hajduku sa srećom! Ja sam ipak Dinamovka i vjerujem da nema boljeg kluba od Dinama.

- Istrošeni likovi. Nemam ništa protiv njega ali po meni je to tako.

- Sve će biti dobro do prvog postrojavanja ispred sjeverne tribine, jedva čekam vidjeti Perišića i Rakitića kako pokunjeno slušaju jezikovu juhu - neka su od mišljenja u komentarima.


 

Komentara 1

Avatar Podanak
Podanak
10:17 21.07.2024.

Nitko ne smije potpisati za Hajduk prije navršene tridesetpete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije