27 kamiona

Hajdukovci u čudu: Došli na trening, a radnici postavljali binu

Hajduk, Poljud, travnjak (1)
Foto: Ozren Marsic
1/4
17.07.2013.
u 18:59

Bit će sada povuci-potegni, tko je što i kako potpisao, od kojeg datuma organizatori mogu na Poljud i tko im je usmeno kazao da mogu doći 17. srpnja

U Hajduku su se našli u čudu kada su uoči posljednjeg treninga za dvoboj protiv Turnova u 2. pretkolu Europske lige, u srijedu poslijepodne, ugledali konvoj kamiona kako dolazi u Poljud. Kolona od 27 kamiona tek je preteča, u planu je dolazak 50 kamiona s opremom za spektakl "The Wall" Rogera Watersa, što se 23. srpnja ima održati u Poljudu. U tom prvom konvoju kamiona je oprema za pozornicu, kažu dosad neviđenu u Hrvatskoj, dugačku 120 metara, duboku 20 metara. Ništa ne bi bio problem da organizatori nisu došli i tražili početak postavljanja zahtjevne pozornice uoči Hajdukova eurostarta. Bit će sada povuci-potegni, tko je što i kako potpisao, od kojeg datuma organizatori mogu na Poljud i tko im je usmeno kazao da mogu doći 17. srpnja. Uglavnom, radnici su već bili na terenu Poljuda, započeli su postavljati pozornicu, a na intervenciju se spustio i Hajdukov predsjednik Marin Brbić. Zanimljiv će biti izgled Poljuda na utakmici s Rijekom, koja se igra 21. srpnja, tada će veći dio opreme za megaspektakl već biti postavljen, a pozornica će zakloniti veći dio južne tribine predviđene za gostujuće navijače. Inače, Hajduk je za "The Wall" iznajmio Poljud za nekih 600 tisuća kuna.

>>Tudor uoči Turnova: Stanje travnjaka bolje je ne komentirati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije