LP MLADIH

Hajdukovi juniori love novu senzaciju u Dortmundu. Ovdje možete pratiti utakmicu sezone za bijele

Split: Osmina finala Lige prvaka mladih, Hajduk - Manchester City
Milan Sabic/PIXSELL
15.03.2023.
u 17:29

Splićani će dobiti veliki vjetar u leđa od svojih navijača, očekuje se oko 4000 Torcidaša na Wesfalenu

Danas od 18.30 sati na kultnom Westfalenu sastaju se juniori dortmundske Borussije i splitskog Hajduka u sklopu četvrtfinala Lige prvaka mladih. Prema informacijama koje se dostupne, očekuje se oko 10 tisuća navijača, a čak 4000 ljudi trebalo bi bodriti 'bile tiće' u pohodu na polufinale Lige prvaka.

To znači da se sprema prava invazija na Njemačku od strane Torcide koja će biti veliki vjetar u leđa momčadi Marijana Budimira. Oni koji ne dođu do stadiona Signal Iduna Park, prijenos utakmice moći će pogledati na prvom kanalu Arene Sport ili na Hajdukovom službenom kanalu Digital TV-u. 

Ukoliko splitski bijeli sruše favoriziranu Borussiju i plasiraju se u polufinale Lige prvaka mladih, igraju protiv talijanskog velikana Milana koji je prethodno izbacio porazio madridski Atletico s 2:0.  Trener Marijan Budimir, koji je očito jako dobro posložio momčad, na put je poveo 24 igrača.

Šteta što među njima neće biti Luke Vuškovića (odrađuje crveni karton dobiven protiv Šahtara), Rokasa Pukštasa koji ostaje sa seniorima i Dominika Prpića (ozljeda), jer to su igrači koji su već iskusili ozbiljan seniorski nogomet i bili bi od velike pomoći svojoj generaciji. Ipak, dobra je vijest što će Ivan Leko prepustiti Niku Đolongu, Roka Brajkovića i Marka Capana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije