NEUGODNO JE IZNENAĐEN

Velimir Zajec oštro reagirao na riječi nakon utakmice Hajduka: 'Zašto taj čovjek uvlači Dinamo u to?'

Zagreb: Velimir Zajec i Sergej Jakirović pratili utakmicu Dinama na Memorijalnom turniru Mladen Ramljak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
06.08.2024.
u 19:22

Svašta je predsjednik koprivničkog nogometnog prvoligaša ondje izjavio, a Zajecu se neke njegove rečenice baš i nisu svidjele pa je odlučio reagirati

Predsjednik Dinama Velimir Zajec reagirao je na svom Facebook profilu na riječi Roberta Markulina. Predsjednik je to Slaven Belupa koji se u intervjuu za Sportske novosti žestoko obrušio na hrvatsko suđenje, odnosno na detalje s dvoboja 1. kola HNL-a u kojem je njegov klub poražen od Hajduka na Poljudu rezultatom 2:1. Markulin je među ostalim poručio i kako bi "Hajduk i Dinamo trebali igrati svoju ligu" te kako je "za Hajduk i Dinamo uvijek penal, kad god je sporna situacija..."

Svašta je predsjednik koprivničkog nogometnog prvoligaša ondje izjavio, a Zajecu se neke njegove rečenice baš i nisu svidjele pa je odlučio reagirati:

- Neugodno sam iznenađen što kolega Robert Markulin kao predsjednik Slaven Belupa već nekoliko puta, komentirajući suđenje na utakmici 1. kola HNL-a između Hajduka i njihovog kluba, pokušava u svoju borbu uvući i Dinamo - napisao je Zajec pa dodao:

- Ne znam što će mu, kao ni njegovom treneru koji je krenuo s time u izjavama nakon utakmice, pomoći nametanje tog krivog konteksta i uvlačenje našeg kluba u nešto s čime, jasno je svima, nemamo nikakve veze - podvlači predsjednik Dinama pa zaključuje:

- Otkad smo preuzeli odgovornost za vođenje kluba od novog vodstva niste čuli komentiranje sudačkih odluka ne samo na utakmicama Dinama, već i na ostalim utakmicama, te će tako biti i u budućnosti - piše Zajec.

Ključne riječi

Komentara 3

SC
Srbski Car Dušan Silni
20:43 06.08.2024.

I mene je taj začudio pominjuci Dinamo...kaj got!

FR
freeshooter
22:30 06.08.2024.

...baš sam isto i bio komentirao, čemu sada trpanje Dinama u taj koš... žali se na sudačko pogodovanje i kontraverzne odluke za hajduk, pa spominje i Dinamo, jer ga je strah izreći samo hajduk, čemu protuteža... mi svima stalno dokazujemo da smo najbolja momčad u Hrvatskoj, tako je i bit će... ale, ale dinamo ale...

Avatar bimbopus
bimbopus
05:53 07.08.2024.

Pa Dinamu se nije nikada pogodovalo , kaj got . svi vi imate putra na glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije