Sporting vs. Barca

Halilović: Bio je čisti jedanaesterac na meni! Rakitić: Spreman sam preuzeti odgovornost

Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
18.02.2016.
u 10:12

Puno je utakmica do kraja sezone, potom imam i Euro s Hrvatskom i nije mi u glavi hoću li igrati za Barcelonu - kazao je Halilović.

Nogometaši Barcelone slavili su u Gijonu protiv Sportinga sa 3:1 u zaostaloj utakmici 16. kola španjolske lige, a posebno se isticao jedan detalj. Naime, Luis Suarez nije iskoristio jedanaesterac što je bio već 8. neiskorišteni kazneni udarac Katalonaca ove sezone od 16 dosuđenih.

Nakon utakmice hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić poslao je poruku treneru Luisu Enriqueu:

Spreman sam pucati jedanaesterce ako zatreba, a siguran sam da ćemo sljedeći jedanaesterac pogoditi.

Inače, prednost za udarce s bijele točke imaju Lionel Messi, Neymar i Luis Suarez.

 

Rakitić se u Gijonu susreo i sa reprezentativnim suigračem Alenom Halilovićem, igračem Barce na posudbi u Sportingu. Pozdravili su se, a Halilović mu je prenio kako je zadovoljan u asturijskoj momčadi. 

- Ne razmišljam o budućnosti, fokusiran sam na Sporting, puno je utakmica do kraja sezone, potom imam i Euro s Hrvatskom i nije mi u glavi hoću li igrati za Barcelonu - kazao je Halilović za Goal pa se osvrnuo na susret s Barcom:

- U drugom smo poluvremenu igrali bolje, zaslužili smo više. A sretan sam što sam igrao protiv Barcelone jer najbolja je to momčad na svijetu, a mi smo igrali dobro i sudac nas je zakinuo za jedanaesterac. Ne, nisam još pogledao snimku, ali igrač me dirnuo i tek nakon toga došao je do lopte. Ali, izgubili smo od svjetskih prvaka.

 

Statistiku utakmice i komentar trenera Sportinga, Abelarda Fernándeza, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Messi zabio 300. gol u Primeri, Rakitić slavio protiv Halilovića

Komentara 3

HR
hr76
11:33 18.02.2016.

Niti "j" od jedanaesterca. U pokušaju udarca na gol pao si jer si udario protivnika, a ne on tebe.

DA
Dankoo
12:06 18.02.2016.

turčin je bezobrazno, goovo podmuklo ušao, no nema govora o penalu; da se halil služi desnom nogom do tog ne bi došlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije