lewis žalostan

Hamilton: Htio bih u JAR, a moram voziti VN Kanade

Nico Rosberg Podolski
Reuters
13.06.2010.
u 12:47

Lewis Hamilton startat će prvi na VN Kanade (18 sati), a slijede ga Webber, Vettel, Alonso i Button. Schumacher je tek 13.

Roditi se kraj Londona, grada s pet prvoligaša, gdje je nogometni stadion na svakoj drugoj postaji metroa, a nikada se ne popeti na tribinu i zažvakati koštice – u najmanju je ruku smiješno. To što većina nogometaša nikada nije uživo gledala utrku formule 1 ne ispričava Lewisa Hamiltona, koji iz Montreala, gdje se u nedjelju vozi VN Kanade, skrušeno priznaje:

– Navijam za Arsenal otkad sam se rodio, ali nikada nisam imao prilike otići na njegovu utakmicu. Bit ću iskren, nikada nisam bio ni na jednoj nogometnoj utakmici! – "pohvalio" se engleski pilot formule 1.

Mnogi će na ovo duboko uzdahnuti i reći "svašta", a i sam Lewis svjestan je da mora nešto hitno promijeniti.

– Da sam bar sad u Južnoj Africi. Pozvao me moj prijatelj Nelson Mandela, ali kako ću doći kad moram biti ovdje! Nevjerojatno, taj raspored... Držat ću fige cijeloj Capellovoj momčadi, a ako se plasira dalje, nacija će poludjeti. Prođu li skupinu, evo i mene na tribini!

I Jenson Button je "na sto muka", kvalifikacije za VN Kanade poklapale su se s utakmicom Engleske i SAD-a.

– Uvijek nas muče razgovorima nakon kvalifikacija, ali morao sam se izvući, utakmica je važnija. Veliki sam domoljub i tekme 'tri lava' nikada ne propuštam – pohvalio se Button.

U Montrealu engleski dvojac malo tko prepoznaje, a Button se morao prošvercati na Olimpijski bazen sagrađen za Igre 1976.

– Nisu me htjeli pustiti, čuvar mi je rekao da je to samo za ljude iz formule 1. Pokušao sam mu objasniti da sam i ja s njima, ali nije se dao nagovoriti. Bilo me briga, lako sam se prošvercao i ubacio u bazen – snašao se Jenson Button.

Njemački pilot Nico Rosberg također je lud za nogometom, a Elf je osobno došao ispratiti s priprema u Južnom Tirolu. S Philippom Lahmom, Lukasom Podolskim i Peerom Mertesackerom čak je malo i zaigrao na travnjaku. U trapericama...

Komentara 2

Avatar kos
kos
18:08 18.06.2010.

Koji krele ,,pa znamo da ti je tamo mjesto,,,,,,,,,,,,

KR
krilnik2
00:24 19.06.2010.

Pa krele kupi si bumper sticker :I\'d rather watch soccer\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije