Tottenham

Harry ipak odlučio prodati Kranjčara

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar (left) and Liverpool\'s John Flanagan (right) battle for the ball. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
27.12.2011.
u 12:32

Trener Tottenhama Harry Redknapp ipak je odlučio staviti Niku Kranjčara na transfer-listu. Harry je u siječnju spreman pustiti hrvatskog reprezentativca kako bi prikupio novac za nova pojačanja.

No Daily Mirror piše da Redknapp neće Kranjčara prodati po bilo kojoj cijeni, već za njega želi dobiti minimalno sedam milijuna eura.

U posljednje vrijeme najviše se spominjao interes rimskih klubova Lazija i Rome.

Inače, Kranjčar je ove sezone za Tottenham uglavnom igrao samo utakmice Europske lige iz koje su ispali...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije