POTJERANI HEROJ

Hećimović: O Raymondu ne govorim jer nemam što lijepo reći

'17.09.2012., Zagreb -  U Ledenoj dvorani Doma sportova odrzva se turnir olimpijskih kvalifikacija u hokeju na ledu. Utakmica grupe K: Meksiko - Hrvatska. John Hecimovic Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
Davor Puklavec/PIXSELL
18.09.2012.
u 22:21

– On i ja nismo baš bili dobri, nije me volio. Navodno me potjerao zato što nisam bio fizički spreman, a te sam sezone došao u Zagreb 10 kilograma lakši - kaže John

John Hećimović (28) u prve je dvije sezone bio najveći ljubimac navijača Medveščaka. Bio je dokapetan i najefikasniji strijelac, no onda je doslovce preko noći potjeran iz Medveščaka. Ovaj tjedan vratio se u Ledenu te jučer debitirao za Hrvatsku.

U Zagrebu kao kod kuće

– Lijepo je vratiti se u Zagreb nakon godine i četiri mjeseca, gdje se još uvijek osjećam kao kod kuće. Malo mi je čudno vidjeti poznata lica, no sretan sam što me navijači prepoznaju. Možda će me jednom opet vidjeti u dresu Medveščaka, tko zna – kaže Hećimović i dodaje:

– Cijelo vrijeme sa simpatijama pratim Medveščak. Nemam ništa loše reći o klubu unatoč načinu na koji sam otišao. Ali neću imati milosti kada u EBEL-u sa svojim novim klubom Dornbirnom budem igrao protiv medvjeda. Trudit ću se zabiti što više golova. No, sigurno ih neću slaviti.

Hećimović je iz Zagreba otišao pod čudnim okolnostima, odnosno potjerao ga je trener Raymond, kojemu John nije nikako sjeo.

– Mogao bih pričati pola sata o Raymondu, ali ne želim, jer majka me uvijek učila da ako nemaš što lijepo reći o čovjeku, onda nemoj reci ništa – rekao je John, a onda se ipak otvorio:

– On i ja nismo baš bili dobri, nije me volio. Navodno me potjerao zato što nisam bio fizički spreman, a te sam sezone došao u Zagreb 10 kilograma lakši nego u prethodne dvije, kada sam bio najbolji strijelac, kada sam zabijao više od 20 golova u sezoni. Zato ta priča baš i nije imala logike. Možda je htio samo dovesti svoje igrače i njima dati glavne uloge.

John kaže da je jedva čekao zaigrati za Hrvatsku.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Komentara 2

HP
hamsun pedersen
22:44 18.09.2012.

drago mi je da je raymond potjerao hećimovića. on je potjerao satora. u životu je tako. ne čini zlo jer ti se vraća!

PA
Pavel123
08:24 19.09.2012.

Pozdrav Hećimović Ivanu i hvala kaj sam te opet gledal na ledu Ledene... Nismo se usudili nadati da buš igral za repku baš zbog načina na koji su te potjerali, ali pamtimo te i uvijek buš ostal naš Johnny...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije