MEKSIČKI POPIS

Herrerin popis 23 igrača za SP: Hernandez, Dos Santos i Peralta najveće zvijezde

Giovani dos Santos
Foto: PA/Pixsell
09.05.2014.
u 19:26

Meksikanci s pripremama kreću 12. svibnja, a kompletirat će se do 25. svibnja. U pripremnom razdoblju odigrat će prijateljske utakmice protiv Izraela, Ekvadora i BiH.

Izbornik Meksika Miguel Herrera danas je objavio popis od 23 igrača koja će voditi na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Na popisu su tek neka mala iznenađenja, a glavne zvijezde kao što su Javier Hernandez, Giovani dos Santos, Oribe Peralta i Rafa Marquez su tu.

Meksiko je u skupini A s Hrvatskom, Brazilom i Kamerunom. Kockasti će protiv njih igrati posljednju utakmicu u skupini, 23. lipnja u Recifeu.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Meksikanci s pripremama kreću 12. svibnja, a kompletirat će se do 25. svibnja. U pripremnom razdoblju odigrat će prijateljske utakmice protiv Izraela, Ekvadora i BiH.

Popis Miguela Herrere:

Golmani: Jesus Corona (Cruz Azul), Guillermo Ochoa (Ajaccio), Alfredo Talavera (Toluca)

Obrana: Rafa Marquez (Leon), Diego Reyes (Porto), Miguel Layun (America), Paul Aguilar (America), Andres Guardado (Leverkusen), Hector Moreno (Espanyol), Francisco Rodriguez (America), Carlos Salcido (Tigres UANL)

Vezni red: Carlos Pena (Leon), Hector Herrera (Porto), Isaac Brizuela (Toluca), Marco Fabian (Cruz Azul), Juan Carlos Medina (America), Luis Montes (Leon), Jose Juan Vazquez (Leon)

Napad: Javier Hernandez (Manchester United), Giovani dos Santos (Villarreal), Raul Jimenez (America), Alan Pulido (Tigres), Oribe Peralta (Santos Laguna)

>> Blago Scolariju! Ne idu na Hrvate, a na tržištu vrijede 160 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije