U KAZANJU

Hezonja iskoristio egzodus Amerikanaca iz Rusije i upisao triple-double

06.03.2022.
u 20:58

U pobjedi njegova Unisca protiv Minska (98:56), Dubrovčanin je upisao trostruko-dvoznamenkasti učinak (25 koševa, 12 asistencija i 12 skokova)

Za razliku od Eurolige, gdje je trima ruskim klubovima, zbog ruske vojne agresije na Ukrajinu, zapriječeno nastupati, natjecanja u tamošnjoj regionalnoj VTB ligi (u kojoj više nema klubova iz Estonije i Poljske) su nastavljena. A situaciju egzodusa stranaca, posebice poslovično sebičnih Amerikanaca, jako dobro je iskoristio hrvatski reprezentativac Mario Hezonja (27, 203 cm) koji je bio najbolji pojedinac utakmice njegova Unicsa i Tsmoki-Minska. 

Štoviše, u uvjerljivu pobjedu momčadi iz Kazanja (98:56), za svoju 31 minutu na parketu, Dubrovčanin je ugradio trostruko-dvoznamenkasti učinak (25 koševa, 12 asistencija i 12 skokova).

Za razliku od Amerikanaca Johna Browna, Isiaha Canaana, Lorenza Browna i Jarrella Brantleyja te Johna Hollanda, koji su svi otišli po preporuci američkog Ministarstva vanjskih poslova, Hezonja i hrvatski mu trener Velimir Perasović odlučili su ostati u Rusiji i odraditi ugovor do kraja. Dakako, ako se i ovo natjecanje, zbog rata u Ukrajini, na koncu ne prekine.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:23 06.03.2022.

Sram te bilo Hezonja. Gdje ti je karakter. Igraš i dalje u toj zločinačkoj ligi! Idi kući

DU
Deleted user
21:56 06.03.2022.

Momce sta prije doma !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije