NESTAO NAKON UTAKMICE

Hiddink: Ostajem bez obzira na Slovence!

Guus Hiddink
Reuters
19.11.2009.
u 15:26

Nezadovoljan neuspjehom, jer Rusija će pod njegovom iskusnom palicom ipak preskočiti Svjetsko prvenstvo zbog poraza u Mariboru, Guus Hiddink nije došao na konferenciju za novinare nakon utakmice.

- Ne odlazim, ne želim donositi brze odluke. Prije nego što smo izgubili kod kuće od Njemačke, a u to smo se doba tukli za prvo mjesto, ja sam dobio na potpis ugovor do Eura 2012. godine. Nisam ga još potpisao, ali vjerojatno hoću - kazao je dan nakon utakmice Guus Hiddink.

- Gol u Moskvi bio je presudan. Pogriješili smo, nismo uspjeli iznenaditi Slovence, no nogomet nije egzaktna znanost.

Jedinu zamjerku na suca Terjea Haugea imao je zbog toga što je Aleksandru Keržakovu dao crveni karton, a nije kaznio slovenskog igrača s klupe koji ga je provocirao.

- Gledajte, u svlačionici je uvijek bilo isto, bez obzira jesmo li gubili ili slavili. U Mariboru su se stvari preokrenule, bilo je strašno teško. Vidi se neki pomak, o svemu ću dobro razmisliti i onda donijeti pravu odluku - dodao je Hiddink.

Komentara 2

DU
Deleted user
20:56 19.11.2009.

Ma daj Hipnos kaj trabunjas? Pa slovenci su na toj tekmi igrali fenomenalno. Rusi nisu mogli prdnut. Cinjenica je da su i Hrvatska i Rusija kvalitetnije ekipe od Slovenije. Ali slovenci su odigrali ove kvalifikacije jako dobro a pogotovo ovuu zadnju tekmu. Ostavili su dusu na terenu. Rusi su trebali dobiti barem jos dva gola. Meni je tesko kada vidim da su Slovenija ili Slovacka uspjele otici na svjetsko prvenstvo a Hrvatska nije. Ali sta cemo. Pa nemozemo uvjek ici na veliko takmicenje. Ovoga puta nismo imali srece. Sljedeci puta ce biti bolje. Imamo dobru repku. Ne treba se bojati. Volio bi pred svjetkim prvenstvom vidjeti prijateljsku tekmu izmedju Hrvatske i Slovenije.

OB
-obrisani-
17:20 19.11.2009.

E Hiding.Nisi ti u zloveniju doveo ruse,već rusiće,a kad sam vidio reprezentaciju ZLO,a bez slovenaca,onakve zasukane,slabašne i nikakve,potjera me na smijeh.Oni nebi pobijedili ni hrvatsku seosku momčad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije