Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIŠLJENJE

HNS mora zaustaviti nebulozan prijedlog koji bi uništio domaću nogometnu ligu!

27.11.2023.
u 19:28

Povećanjem broja stranaca dodatno bi se suzila mogućnost napretka mladih hrvatskih igrača, što bi vrlo brzo imalo katastrofalne posljedice na sve reprezentativne selekcije. Je li nam važniji interes menadžerskih mešetara ili hrvatski nogomet?

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar rubinet
rubinet
19:32 27.11.2023.

Ledinski ,bravo!

NO
novabit
20:08 27.11.2023.

Ograničiti broj stranaca u klubovima treba da ne postanemo kao njemačka reprezentacija. Vise na prvenstvu ne prolaze ni grupu! Maximalno da u jednom klubu mogu biti 3 stranca u prvih 11 a 5 u cijeloj zapisnickoj prijavi za tekmu u jednoj ekipi!

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:13 27.11.2023.

Problem je što se kod nas pojavljuju stranci koji oduzimaju mjesto mladima domaćima, a nisu bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije