Ždrijeb 3. prosinca

Hoćemo li ''nagaziti'' na velikane ili će nas pomaziti sreća

\'15.11.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Uzvratna utakmica dokvalifikacija za Euro 2012., Hrvatska - Turska. Darijo Srna, Mario Mandzukic slave.  Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL\'
Danijel Berkovic/PIXSELLa
16.11.2011.
u 10:19

– Samo da ne bude Španjolska, pa nećemo vidjeti loptu cijelu utakmicu – rekao je Kranjčar.

Koliki je rezultat u uzvratu s Turcima u utorak navečer nikome nije bilo važno. Euro je u džepu, a što slijedi dalje bila je sporedna stvar. No, ''nula'' na Maksimiru i te kako će utjecati na budućnost kockastih. Jer, da je Hrvatska slavila, na ždrijebu skupina koji je na rasporedu 3. prosinca u Kijevu bila bi u drugoj jakosnoj skupini i izbjegla tri velikana – Englesku, Njemačku i Italiju, no ovako je mjesto prepustila Rusima.

Postoji više kombinacija o kojima se u stožeru i među igračima sigurno razmišlja.

Ako ne bude sreće s kuglicama, kockasti bi mogli u skupinu sa Španjolskom, Njemačkom i Francuskom ili s Nizozemskom, Engleskom i Francuskom.

– Ma koga god izvučemo, bila to Irska ili Španjolska, nema veze! Glavno da mi idemo "gore" – kaže Eduardo da Silva, no Niko Kranjčar, promatrač s tribina, bio je malo zahtjevniji.

 – Španjolska! Naravno, da ih izbjegnemo. Zar mislite da bi mi bilo gušt da cijelu utakmicu ne vidimo loptu? Bilo tko drugi...

Fortuna nas može i pomaziti pa staviti s Poljskom, Rusijom i Irskom, mogućnosti je niz...

Komentirajte! S kim biste najradije vidjeli Hrvatsku u skupini?

Prvi šešir: Ukrajina, Poljska, Španjolska i Nizozemska (nositelji)

Drugi šešir: Engleska, Njemačka, Italija, Rusija

Treći šešir: Hrvatska, Grčka, Švedska, Portugal

Četvrti šešir: Francuska, Irska, Češka i Danska
Ključne riječi

Komentara 33

Avatar poljicanin
poljicanin
11:32 16.11.2011.

Sve je dobro završilo,no ukoliko se samim plasmanom zadovoljimo i ništa ne popravimo,loše nam se piše.Mnoge loše stvari se trenutno u veselju brišu iz siječanja..

CU
cuma
12:00 16.11.2011.

A koji bi to bili laki protivnici u završnici,,,svi su jednako teški, svi su najteži kad igramo kao protiv Grčke i najlakši kad igramo kao protiv Turske!\"

HP
Hrvatsko pravo
10:40 16.11.2011.

6:2 za naše Koga se mi to trebamo bojati osim novinarskih zlotvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije