Magazin Stern

Hoeness je u Švicarskoj imao 350 milijuna eura

'Bayern Munich\'s president Uli Hoeness waits of the start of their German first division Bundesliga soccer match against FSV Mainz 05 in Mainz, February 2, 2013.    REUTERS/Kai Pfaffenbach (GERMANY -
'KAI PFAFFENBACH'
Autor
Ante Buškulić
07.08.2013.
u 20:26

Njemački je magazin Stern objavio da je Bayernov predsjednik Uli Hoeness utajio mnogo više od pet milijuna eura poreza, za što ga terete.

Novinari su otkrili da je na privatni račun u Švicarskoj od 2008. uplatio oko pola milijarde CHF, odnosno oko 350 milijuna eura, na što je trebao platiti mnogo više poreza od pet milijuna eura. Državno se odvjetništvo nije oglasilo nakon otkrića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije