Utakmica reprezentacije

HRT otkrio novu bahatost HNS-a: Evo zašto nema prijenosa iz Rusije!

Hrvatska - Bugarska
Foto: Pixsell
16.11.2015.
u 11:25

Informaciju da na HRT-u neće biti prijenosa potvrdili su nam danas i s Prisavlja te otkrili svoju stranu priče.

Hrvatska nogometna reprezentacija, koja je svim istinskim navijačima svetinja, u posljednje vrijeme sve je dalje od naroda. Osim što zbog različitih razloga (od problema s huliganima pa do odluka Uefe i HNS-a) u posljednjih mjeseci nismo imali navijače na tribinama i na gostovanjima reprezentacije, sve manje možemo je pratiti i na televiziji.

Posljednji primjer jest utakmica Rusija – Hrvatska koja se igra u utorak u Rostovu. Kako je Večernji list ekskluzivno otkrio, Šuker je odbio ponudu HTV-a od 20.000 eura za prijenos iz Rostova, a na licu mjesta neće biti ni izvjestitelja Hrvatskog radija.

Tu informaciju potvrdili su nam danas i s Prisavlja te otkrili svoju stranu priče.

"Možemo potvrditi informaciju da na HRT-u neće biti prijenosa nogometne utakmice između Rusije i Hrvatske. Razlog je što HNS nije odgovorio ni na bilo koji način reagirao ili se oglasio o ponudama Hrvatske radiotelevizije", odgovorili su nam iz HRT-a.

>>Navijači zbog Davora Šukera ne mogu reprezentaciju gledati ni na TV-u!

>>Čačić: Nemamo vremena za uigravanje, Mandžukić i Kalinić igrat će zajedno

Komentara 125

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
11:50 16.11.2015.

Mogu Šuker i HNS biti ovakvi ili onakvi ali ovaj HRT je dno dna.Oni uporno svoju nesposobnost prebacuju na druge,a zapravo im je "zmija u džepu". Ne znam zašto ne pišete o EP-u u rukometu koje je u prvom mjesecuu iduće godine a za koje taj velebni hrt nije kupio prava na prijenos. Hoće i za to biti krivi HNS,Mamić,Šuker...????

Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
12:06 16.11.2015.

Postavimo realno stvari. SDP-ova radmanovizija hoće jeftino dobiti prijenos utakmice reprezentacije, za ono što nije naplatila SDP-u u izbornoj kampanji. Zar naša reprezentacija vrijedi samo 20 000 €, manje od prijenosa Lige prvaka nehrvatskog kluba. HRT javnosti dati podatke o SDP-ovim minutama kao tehničkih ministara u predizbornoj kampanji. Završetkom izbora ništa se više ne otvara od strane tehničkih ministara.

Avatar evgenij
evgenij
11:49 16.11.2015.

...glavni čovjek HNS-a aktivno pregovara s ostalim TV kućama o prijenosu te bi u posljednji čas na programu nekog od sportskih kanala mogla osvanuti i utakmica iz Rostova koja se igra u utorak u 17 sati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije