ALL-STAR UTAKMICA

Hrvat će igrati umjesto Messija u velikoj utakmici! Povremeni vatreni nadmašuje očekivanja

Copa America 2024 - Final - Argentina v Colombia
Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS
1/3
23.07.2024.
u 09:30

"On je kompletan napadač koji zna i igrati obranu, povezivati se s drugim igračima i zabijati golove. Jednostavno je, zaslužio je biti ovdje", rekao je trener Wilfried Nancy

Petar Musa, povremeni hrvatski reprezentativac i napadač FC Dallasa, dobio je pozivnicu za MLS All-Star utakmicu ovoga četvrtka. Riječ je o susretu najboljih igrača američkog MLS-a i najbolje ekipe meksičke Lige MX. On i Gabriel Peca iz LA Galaxyja dobili su pozivnice nakon ozljeda Lionela Messija i Luisa Suareza iz Inter Miamija.

Musa je u MLS stigao u veljači iz Benfice za 9.7 milijuna eura, kao najskuplji igrač u povijesti američkog kluba. Ove je sezone zabio 13 golova i jedan je od boljih strijelaca u američkoj ligi. Trenutno prvo mjesto drži Kolumbijac Christian Arango iz Real Salt Lakea sa 17 postignutih golova. Ukoliko Musa postigne još jedan pogodak, postat će najučinkovitiji debitant u 29-godišnjoj povijesti kluba.

GALERIJA Raquel Mauri i Ivan Rakitić

Copa America 2024 - Final - Argentina v Colombia
1/7

"Sretan sam i zahvalan što sam izabran, što ću predstavljati Dallas i sebe na All-Star utakmici. Uzbuđen sam zbog toga, nadam se dobroj utakmici s puno golova", rekao je Musa nakon što se našao na popisu igrača. U posljednjih je sedam utakmica zabio osam golova, a na njega se osvrnuo i trener Wilfried Nancy koji će voditi momčad u ovoj utakmici.

"On je kompletan napadač koji zna i igrati obranu, povezivati se s drugim igračima i zabijati golove. Jednostavno je, zaslužio je biti ovdje zbog svega što radi cijelu sezonu za svoju momčad. Sviđa mi se njegov profil, zanimljivo je to što može i trčati između linija  i dobro igrati obranu", rekao je Nancy.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije