AUSTRALIAN OPEN

Hrvatima solidan ždrijeb, Đoković na Federera tek u finalu

'Croatia\'s Marin Cilic plays against Spain\'s Ramos at the ATP World Tour 500 tournament at Rothenbaum in Hamburg, Germany, 20 July 2012. Photo: ANGELIKA WARMUTH/DPA/PIXSELL'
'Angelika Warmuth/DPA/Pixsell'
11.01.2013.
u 10:22

Ivo Karlović igrat će prvo kolo protiv kvalifikanta, a zatim na pobjednika susreta između Belgijanca Oliviera Rochusa i četvrtog nositelja Španjolca Davida Ferrera.

Marin Čilić je 12. nositelj na Australian Openu, u prvom ga kolu čeka domaći tenisa Marinko Matosević, a nakon toga vrlo vjerojatno Guillermo Garcia-Lopez iz Francuske. Marin je u osmini ždrijeba s Andyjem Murrayjom.

Ivan Dodig igrat će se Kinezom Di Wuom, a zatim ide na pobjednika između Tommyja Haasa i Jarkka Nieminena.

Donna Vekić igra s Čehinjom Andreom Hlavačkovom, a ukoliko prođe čekaju je ili Caroline Wozniacki ili SAbine Lisicki.

Petra Martić, prođe li Misaki Doi, igra u drugom kolu sa Šarapovom.

Mirjana Lučić-Baroni igrat će sa 17. nositeljicom Lucijom Šafarovom.

Svi osim Karlovića prve mečeve igraju u ponedjeljak rano ujutro.

Što se favorita tiče, branitelj naslova Novak Đoković tek će se u finalu moći susresti sa najboljim tenisačima Rogerom Federerom ili Andyjem Murrayam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije