NEVJEROJATNI TALENT

Hrvatska ima napadača kakvog danas traže svi: Roko Šimić već je na razini najbržih igrača svijeta! Ovo što radi rijetko se viđa

18.03.2022.
u 18:53

- Vodimo računa o svakom najsitnijem detalju. Točno su izračunati svi detalji i način na koji se oporavlja nakon utakmice ili treninga. Njegova soba prije spavanja mora biti na temperaturi između 16 i 18 stupnjeva, vodimo računa o intenzitetu i boji svjetla u sobi. Lampe prije spavanja nisu bijele, već crvene, vodimo računa i o intenzitetu svjetla na njegovu telefonu. Također, važna je i kvaliteta madraca na kojima spava, oni stoje po nekoliko tisuća eura.

Komentara 3

ZG
Zeljko Grabar
10:10 20.03.2022.

Pa u kojem to velikom klubu isti igrac igra i kad cemo ga vidjeti u Realu ili Barceloni. Ajde dajte mladicu ako zaista zna igrati da se prvo dokaze u jednoj austrijskoj lizi, gdje ne igra u profesionalnim postavama vec u juniorskim a onda ako Vam otac tog nadarenog juniora vec i plati gablec napisite nesto pametno i pokusajte mu savjetima pomoci kako se postaje vrhunski igrac, da ne zavrsi u Hrvatskom Dragovoljcu ili Lokomotivi kao ogledalima rugla zagrebackog nogometa punih takvih talenata koji na kraju igraju za porciju janjetine ili odojka vec prema podrijetlu koje gore su sinovi.

5S
5simo
13:46 19.03.2022.

Opet plaćeni tatin članak.

ST
sttipe
21:04 18.03.2022.

Ja bi njega i Livaju koristija za prve špice u reprezentaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?