pogledajte video

Hrvatska istrčala na Poljud, dočekala ih prekrasna scena. Na tribini i Štimac sa sinovima

Split: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening uoči susreta s Rusijom
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
13.11.2021.
u 18:47

Split čeka utakmicu godine. Hrvatska protiv Rusije igra za plasman na SP u Katar. Bodrit će je više od 30 tisuća navijača, a atmosfera u Splitu već je posebna. Pogledajte kadrove s treninga.

Split čeka utakmicu godine. Hrvatska protiv Rusije igra za plasman na SP u Katar. Bodrit će je više od 30 tisuća navijača, a atmosfera u gradu već je posebna. 

Luka Modrić poveo je reprezentaciju na zadnji trening pred utakmicu, a na splitskom stadionu koji je sada postao njihov dom za ključne utakmice, dočekala ih je prekrasna kulisa: tribine su već prekrivene transparentima hrvatskih navijača iz. Split, Livno, Imotski, Nuštar, Stuttgart, Toronto... Stigli su opet iz svih krajeva svijeta kako bi bodrili Hrvatsku u utakmici odluke.

Na Poljudu noć prije utakmice dominira ogromna poruka za Škabrnju i Vukovar.

Trening Dalićeve reprezentacije gledao i Igor Štimac, bivši reprezentativac i izbornik Hrvatske, trenutno na radu u Indiji. Na Poljudu je bio u društvu svojih sinova. Posebni gost Hrvatske na utakmici će biti Ivan Rakitić koji sutra slijeće u Split i kreće direktno u hotel u kojem je smještena reprezentacija.

Grad će gorjeti od ranog jutra u pripremi za masovni korteo u kojem će navijači krenuti na utakmicu nakon okupljanja na Rivi u 12:30. Navijači će proći preko Pjace do Poljuda i napuniti tribine već sat i pol vremena pred susret, kada će krenuti s pjesmom i podrškom reprezentaciji. Stadiom se otvara u 12:00, a utakmica kreće tri sata kasnije. Sve detalje moći ćete uživo pratiti na portalu Večernjeg. Dolazak na utakmicu najavio je i državni vrh, na čelu s predsjednikom Zoranom Milanovićem kojeg se sve češće može vidjeti na bitnim utakmicama reprezentacije. 

Komentara 2

Avatar southman
southman
19:48 13.11.2021.

Torcida Tokio !

Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:47 13.11.2021.

Jooooj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije