Odbojka

Hrvatska pobjedom otvorila olimpijski pretkvalifikacijski turnir

'Senna Usic Jogunica of Croatia (L) recieves the ball beside her teammate Mirela Bares (R) during their final Pool C preliminary round match against Kazakhstan at the FIVB 2010 Women\'s Volleyball Wor
'TOSHIFUMI KITAMURA'
09.11.2011.
u 22:21

Pobijede li sutra reprezentaciju Francuske, Hrvatice će na poluzavršni turnir otići kao prvoplasirane.

Hrvatske odbojkašice startale su pobjedom na olimpijskom pretkvalifikacijskom turniru koji se održava u Poreču. U prvom susretu skupine B lakoćom su, za samo 65 minuta igre, svladale reprezentaciju Švedske 3:0 u setovima (25:15, 25:13, 25:16).

Najbolje u redovima Hrvatske bile su Senna Ušić Jogunica sa 13, te Sanja Popović sa 10 osvojenih poena.

Hrvatska u četvrtak igra protiv Francuske, a pobijedi li u poluzavršnicu će ući kao prvoplasirana. Poluzavršni turnir izborit će prve dvije reprezentacije u poretku iz dviju skupina, a samo najbolja od njih otići će na kontinentalne kvalifikacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije