FUTSAL

Hrvatska preokretom do pobjede protiv Ukrajine

Hrvatska futsal reprezentacija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
02.12.2013.
u 22:24

Hrvatska futsal reprezentacija je u prijateljskoj utakmici pobijedila Ukrajinu 3:2.

Hrvatska futsal reprezentacija u Gradskom vrtu u Osijeku odigrala je prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za  Europsko prvenstva koje će se od 28. siječnja do 8. veljače igrati u Belgiji. Protivnik je bila Ukrajina, a izabranici Mate Stankovića pobijedili su 3:2.

Ukrajinci su bolje počeli i poveli 1:0. Ipak, Hrvatska se vrlo brzo vraća u igri lijepim golom Jakova Grcića. Susret smo prelomili u samo dvije minute nastavka kada je Nikola Pavića s dva gola, u 29. i 30. minuti donio vodstvo Hrvatskoj 3:1. Ukrajinci su do kraja utakmice uspjeli samo smanjiti na konačnih 3:2.

Ove dvije reprezentacije opet će međusobno igrati već u utorak, ovog puta u Belom Manastiru, a utakmica počinje u 20.30 sati.

Hrvatska je na Europskom prvenstvu u skupini sa Španjolskom i Češkom.

Hrvatska: Jukić, Grcić, Grbeša, Pavić, Babić, Jelovčić, Duvančić, Protega, Novak, Suton, Mladina, Matošević, Petrović, Bilić. Izbornik: M. Stanković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije