GOAL.COM

Hrvatska u ''pivskoj skupini'' s Češkom, Njemačkom i Poljskom

\'15.11.2011., Maksimir, Zagreb - Druga utakmica dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, Hrvatska - Turska. Nikica Jelavic, Luka Modric, Ivica Olic,  Photo: Go
Goran Stanzl/PIXSELL
02.12.2011.
u 14:38

Ugledni portal kalkulirao je sa skupinama i podijelio ih na skupinu smrti, zabave, piva te na uspavanu.

Ugledni internetski portal Goal.com nekoliko sati prije ždrijeba u Kijevu donio je svoja predviđanja skupina Eura 2012. Hrvatsku su svrstali u ''skupinu piva'' zajedno s Njemačkom, Poljskom i Češkom.

''Predobra da bi bila u drugoj jakosnoj skupini, Njemačka će se boriti protiv pola središnje i istočne Europe. Za razliku od Drugoga svjetskog rata, Nijemci će preko granice veselo trčati na susret najboljih europskih proizvođača piva'', piše Goal.com te najavljuje najbolje igrače skupine:

''Özil, Modrić, Rosicky, Szczesny... A kako će domaćini skandirati njemačkim Poljacima Kloseu i Podolskom?'', pitaju se u tekstu.

U ''skupinu zabave'' svrstali su Španjolsku, Italiju, Švedsku i Irsku, a u ''skupinu smrti'' Nizozemsku, Englesku, Portugal i Francusku. Druge domaćine, Poljake, ubacili su u ''uspavanu skupinu'' zajedno s Rusijom, Grčkom i Danskom.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:57 02.12.2011.

Dajte nam \"katoličku skupinu\": Poljska, Italija, Hrvatska i Irska.

LK
Lopovi_KRADEze
16:32 02.12.2011.

Goal.com je sve samo NE ugledni portal. Oni su prvenstveno TRACERSKI subjektivni portal koji prenosi i obavjestava traceve, glasine i ostale gluposti a vrlo MALO kvalitetnog novinarstva

FO
FOISZ
22:39 02.12.2011.

@Ron Burgundy ha, ha... bio si blizu - umjesto katolika Poljaka dobismo malo \"teže\" katolike Španjolce... Što reći osim: \"Nobody expects the Spanish Inquisition!\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije