IVAN ERSLAN

Hrvatski borac poražen u UFC debiju! Hrabro je krenuo, ali izgubio odlukom sudaca

Zagreb: Fight Nation Championship,Jusuf Hajrović - Ivan Erslan
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
28.09.2024.
u 22:43

Hrvatski poluteškaš Ivan Erslan je s UFC-om popisao ugovor na četiri meča i čekat će svoju priliku da se dokaže promociji

Hrvatski borac Ivan Erslan poražen je u svome UFC debiju u poluteškoj kategoriji. Nakon tri runde meč je stigao do odluke sudaca koji su ga bodovali u korist njegovog protivnika, Moldavca Iona Cutelabe. O pobjedi je odlučeno podijeljenom doklukom. Jedan od sudaca vidio je Erslana kao pobjednika. 

Time je hrvatski poluteškaš ostao na omjeru od 14 pobjeda i četiri poraza. Od toga je 10 puta slavio nokautom.Erslan je dobro ušao u prvu rundu u kojoj smo mogli vidjeti nekoliko dobrih izmjena. Međutim, protivnik ju je uzeo kada ga je snažnim udarcem poslao na tlo.

GALERIJA Pogledajte neke od najzanimljvijih trenutaka meča Usik i Fury

Zagreb: Fight Nation Championship,Jusuf Hajrović - Ivan Erslan
1/82

U drugoj se pak rundi protivnik pouzdao i u svoje hrvačke sposobnosti. Europski prvak u sambu je dvaput uspio spustiti Erslana na parter te tako prikupiti bodove.

U završnu je rundu Moldavac ušao opreznije, znajući da već vodi. Hrvatski borac je krenuo u napad, no nije uspio zabiti odlučujući udarac koji bi prekinuo borbu. Cutelabi je ovo bila 18. pobjeda u karijeri. Erslan je s UFC-om popisao ugovor na četiri meča i čekat će svoju priliku da se dokaže promociji.

VIDEO Istezao se, trčao i pokazao zavidnu liniju: Milanović je tada na Šestinama trening odradio s Cro Copom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije