STRAŠNE VIJESTI

Iznenada umro slavni sportaš (33) od posljedica srčanog udara, iza sebe je ostavio suprugu i bebu

Instagram screenshot
26.09.2024.
u 09:36

Vera je iza sebe ostavio suprugu Elenu Pirožkovu i kći Alinu koja je rođena ovoga ljeta, a njegov prerani odlazak potresao je cijeli hrvački, ali i borilački svijet.

Proslavljeni američki hrvač Alan Vera umro je u 33. godini od posljedica srčanog udara nakon što je rekreativno igrao nogometnu utakmicu u New Jerseyu, tužne vijesti javili su američki mediji. Vera je iza sebe ostavio suprugu  Elenu Pirožkovu i kći Alinu koja je rođena ovoga ljeta, a njegov prerani odlazak potresao je cijeli hrvački, ali i borilački svijet. 

- Vera, američki reprezentativac u hrvanju kojemu je malo nedostajalo da nastupi na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu, doživio je srčani udar u ponedjeljak navečer dok je igrao nogomet s prijateljima u New Yerseyju - objavio je medij USA Today.

VEZANI ČLANCI:

- Srca su nam slomljena. Naše iskrene misli i molitve su s Elenom, Alinom i Alanovom obitelji, kao i sa svima koji su ga poznavali. Hrvačka zajednica oplakuje gubitak velikog prvaka, čiji je nevjerojatan život utjecao na mnoge unutar USA Wrestlinga i širom svijeta -poručio je potreseni direktor Hrvačkog saveza SAD-a Rich Band.

Komentara 3

MA
Marsi
16:39 26.09.2024.

c-19

GO
Gof33
12:57 26.09.2024.

Još jedan sportaš koji nas je napustio, izuzetno puno je mladih i naočigled zdravih ljudi u zadnjih par godina iznenada premilo od srčanug udara, ovakva statistika nam do prije par godina nije bila poznata. O čemu je riječ? Možda u genetici, nedovoljnoj informiranosti ili je nešto drugo trulo u državi Danskoj?

RA
Ravnozemljaš
17:34 26.09.2024.

Možda kad ne bi brisali komentare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije