Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI LI?

Hrvatski dragulj napušta jednu od najboljih europskih momčadi? Jedna objava otkriva puno toga

Zagreb: Kvalifikacijski turnir za odlazak na EP 2023 U19, Hrvatska - Farski Otoci
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
01.07.2024.
u 22:25

S njime su potpisali ugovor do 2027. godine, znajući da u svojim redovima već imaju veliku zvijezdu u nastajanju, iza koje su dvije sezone kaljenja među juniorima i u drugoj momčadi

Točno dvije godine prošle su otkako je tada jako mladi, 17-godišnji Lovro Zvonarek iz koprivničkog Slaven Belupa prešao u redove njemačkog i europskog velikana Bayerna. Cijena transfera iznosila je 1.8 milijuna eura, ali još uvijek sve skupa može dosegnuti i velikih pet milijuna, ostvare li se svi bonusi i klauzule koje su tada bile dogovorene.

Do danas je Zvonarek nastupio čak pet puta za prvu momčad Bayerna. Zabio je i pogodak Wolfsburgu u pretposljednjem kolu prošlosezonske Bundeslige. Bayern je tada s njime potpisao ugovor do 2027. godine, znajući da u svojim redovima već ima veliku zvijezdu u nastajanju, iza koje su dvije sezone kaljenja među juniorima i u drugoj momčadi.

Zagreb: Kvalifikacijski turnir za odlazak na EP 2023 U19, Hrvatska - Farski Otoci
1/6

Međutim, jedan od vodećih njemačkih sportskih novinara Florian Plettenberg sada piše o tome da su za usluge 19-godišnjeg mladića zainteresirani brojni klubovi. Da odmah kažemo, ne misle u Bayernu Zvonareka prodati, već ga negdje poslati na jednogodišnju posudbu za sljedeću sezonu. Zasad četiri kluba gaje interes za njega - lisabonski Sporting, Ajax, Mainz i belgijski Anderlecht.

Ode li Zvonarek u Sporting, igrat će Ligu prvaka. U Ajaxu bi igrao s Josipom Šutalom, Bornom Sosom i Jakovom Medićem... Tko zna što će odlučiti sam Zvonarek, njegovi ljudi, ali i Bayern te koja će biti najbolja opcija za njegov daljnji razvoj.

Ključne riječi

Komentara 4

SS
sokac sa drave
10:11 02.07.2024.

Samo neidi nikako u nizozemsku tamo su nasi igraci Sutalo i Sosa ispali iz forme pa smo ispali na eu prvenstvu.

PA
Pametanumoruludih
00:05 02.07.2024.

A je, sve ga neki nogometni patuljci zele...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije