Final Four

'Hrvatski' Kielce poražen od Barcelone u polufinalu Lige prvaka

Kielce (2)
Kielce
01.06.2013.
u 17:42

- Ne znam zašto prvo poluvrijeme nisam igrao, a jedan Jurecki koji prokockao desetak napada igra pedeset minuta

U prvoj utakmici polufinala rukometne Lige prvaka Barcelona je pobijedila poljsko Kielce sa 28:23 (13:10). Tako će petorici hrvatskih igrača (Losert, Musa, Štrlek, Čupić, Buntić) i dalje ostati pusta želja da osvoje klupsko prvnstvo Europe. Svi naši igrači, izuzev Loserta koji je pokušao obraniti tek jedan sedmerac, odigrali su više nego dobro. Neki su čak igrali premalo.

- Ne znam zašto prvo poluvrijeme nisam igrao, a jedan Jurecki koji prokockao desetak napada igra pedeset minuta. No, to su trenerove odluke i on za njih odgovara - rekao je Ivan Čupić koji je postigao dva pogotka, isto kao i Denis Buntić. Manuel Štrlek odlično je odigrao. Iz pet pokušaja postigao je četiri pogotka i jednom pogodio stativu. Venio Losert odgledao je utakmicu s klupe. Željko Musa borio se kao lav u obrani, ali je i u napadu pokazao efikasnost. Dvaput je neobranjivo šutirao.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije