VATROGASCI U BORBI

I iz Hajduka komentirali katastrofalne požare koji haraju Dalmacijom: 'Nema tih riječi...'

Tučepi: Umorni vatrogasci zaspali na cesti nakon borbe s požarom
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/9
31.07.2024.
u 17:13

Na prizore uplašenih stanovnika i hrabrih vatrogasaca teško je ostati imun. Nisu ostali ni u HNK Hajduk

Nesmiljena borba s požarima u Dalmaciji traje od jučer poslijepodne, a stotine vatrogasaca bore se vatrenom stihijom. I taman kad se činilo da se situacija malo smirila, vatra se ponovo razplamsala. Požar u Tučepima se u poslijepodnevnim satima ponovno razbuktao, a kod Šibenika i Trogira izbio novi požar. Koliko je situacija bila teška, svjedoče i prizori premorenih vatrogasaca koji su nakon neprospavanje noći polijegali na cestu kako bi uhvatili barem malo sna. Na terenu ih je bilo nekoliko stotina.

Potresni prizori stigli su iz Tučepa gdje je situacija bila najgora. Spaljena trava, pougljena stabla, nagorjeli krovovi. Na te i prizore uplašenih stanovnika, hrabrih vatrogasaca teško je ostati imun. Nisu ostali ni u HNK Hajduk. Vatrogascima su posvetili objavu na Facebooku. "Nema tih riječi kojima vas možemo opisati i izraziti zahvalnost za sve. Heroji, hvala vam!", napisali su. 

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE

FOTO Ovako izgledaju Tučepi nakon katastrofalnog požara

 

Tučepi: Umorni vatrogasci zaspali na cesti nakon borbe s požarom
1/67
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije